Untitled

A következő években több százmilliárd forintnyi uniós fejlesztési forráshoz juthatnak hozzá a kis- és közepes vállalkozások különféle gazdaságélénkítési programok keretében. A pályázati programok kivételes lehetőséget jelentenek a vállalkozások, így az Ön vállalkozása számára is a régóta tervezett beruházások, fejlesztések elindításához.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az új uniós vagy fejlesztési támogatások és a kapcsolódó hitelprogramok közvetítésének jogát Bankunk is elnyerte, ennek köszönhetően egyedülálló, új szolgáltatással bővül a hitelintézetünknél elérhető pénzügyi konstrukciók köre:

Az FHB Bank 21 fiókjában - Budapesten három, valamint minden megyeszékhelyen - nyílik MFB Pont, ahol a következő hónapokban folyamatosan jelennek meg a különböző típusú támogatási- és hitellehetőségek.


Mi az az MFB pont?

Az MFB Pontok egy országos, több száz pontból álló közvetítői hálózatot jelentenek, amelyeken keresztül a Magyar Fejlesztési Bank célba juttatja az uniós, visszatérítendő fejlesztési forrásokat. Az ország egész területén folyamatosan létrejövő MFB Pontokon a vállalkozások olyan kedvező feltételekkel juthatnak forrásokhoz, amire Magyarországon még nem volt példa. A korábbi 6-9%-os ügyfélkamatok helyett akár NULLA százalékos kamattal is igényelhető visszatérítendő pénzügyi eszköz. Az MFB a hiteltermékek feltételrendszerét úgy alakítja ki, hogy azok is hozzáférhessenek az új támogatásokhoz és hitelprogramokhoz, akiknek korábban erre nem volt lehetőségük.

Tudjon meg többet

MFB Pontokért kattintson ide.
Untitled

Kérdése van?
Adja meg adatait, felvesszük
Önnel a kapcsolatot!

Cégnév: *
Kapcsolattartó: *
Kapcsolattartó telefonszáma: *

Pl.: +36201234567

Település neve: *
Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled