Támogatások, szponzoráció

Bankunk a hazai pénzügyi szektor egyik jelentős képviselőjeként kötelességének érzi, hogy a magas színvonalú banki szolgáltatások nyújtásán túl, szerepet vállaljon a társadalom számára fontos ügyek támogatásában.

Támogatások, szponzoráció

Bankunk a hazai pénzügyi szektor egyik jelentős képviselőjeként kötelességének érzi, hogy a magas színvonalú banki szolgáltatások nyújtásán túl, lehetőségeihez mérten szerepet vállaljon a társadalom számára fontos ügyek támogatásában.

Az FHB támogatási aktivitásai során – a sport, a kultúra és a kiemelt társadalmi célok (pl.: egészségügy, oktatás) – a Bank szívesen áll a társadalom egy hátrányos helyzetű csoportját vagy kiemelkedően tehetségeit segítő, az ország hírnevét öregbítő, a társadalom számára fontos problémák megoldásához vezető ügyek mellé. Az önzetlen támogatástól az FHB márkának értékes megjelenéseket is hozó szponzorálásig széles spektrumon igyekszünk együttműködni.

Az alábbiakban felsorolt eddigi idei támogatottaink mind elhivatottan végzik munkájukat, figyelemre érdemesek, mindannyiunk számára fontos, megbecsülendő tevékenységeket folytatnak. Olyat, amelyre évek múltán is büszkén emlékezhetünk, olyat, amelyet éveken keresztül érdemes támogatni. Igyekszünk hosszú távú kapcsolatokat építeni, hosszú távon támogatni.

Büszkék vagyunk támogatottaink kitartására, eredményeire – örülünk, hogy segíthettünk.

Köszönjük, hogy segíthetünk!

Együttműködési lehetőségek

Amennyiben úgy érzik, hogy az Önök kezdeményezése fontos társadalmi célokat szolgál és beleillik az FHB által támogatottak sorába, megfelel Bankunk támogatási elveinek és lehetőségeinek, viszont segítség nélkül nem tudják megvalósítani ezeket a törekvéseket, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal. Reméljük, megtaláljuk a módját a segítségnek!


Támogatási és szponzorációs javaslataikkal kérjük, keressék Kappéter Bélát (kappeter.bela@fhb.hu).

Kiemelt társadalmi célok

Számos olyan problémával küzd társadalmunk, amely ellen az adakozók segítségével vehetik csak fel a közhasznú szervezetek a harcot. Bankunk kiemelt figyelemmel követi a kiemelt társadalmi jelentőséggel bíró, példamutató, és még további támogatást igénylő kezdeményezéseket.

Sport

Az egészséges életmód alapja, hogy már gyermekkorban a napi élet részét képezze a rendszeres, a tudatos sportolás. Ennek érdekében utánpótlás korosztályú sportolókat is támogat bankunk egyesületi szinten vagy rendezvényekkel (versenyzési lehetőség biztosítása).

Kultúra

Bankunk olyan magyar kezdeményezéseket, rendezvényeket támogat, amelyek értéket teremtenek vagy őriznek, legyen szó akár zenéről, képzőművészetről vagy turizmusról. Támogatás nélkül ezek a területek még jobban háttérbe szorulnának, miközben az embereknek szükségük van rá szellemi és lelki fejlődésükhöz egyaránt.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek