Van, hogy a kölcsön

nem várhat!

FHB Személyi kölcsönök

Fix 9,99%-os éves kamattól1

THM2: 11,72%-21,04%

Tovább a kalkulátorhoz
Ugrás a tartalomra
Mit érdemes tudni az FHB Személyi kölcsönről?

Változatlan marad

a kamat és a törlesztőrészlet
a futamidő végéig****
THM: 11,72%-21,04%2

Forint alapú,

így árfolyamkockázat-mentes
és kiszámítható.

Bármilyen célra

szabadon
felhasználható.

Gyorsan

FHB Személyi Kölcsön garantált 4 órán belüli elbírálással a feltételek teljesítése esetén.

Számoljon velünk!
Igényeljen FHB Személyi kölcsönt!
1.0.2.4 F:2

Az FHB Személyi kölcsönei garantálják Önnek a kiszámíthatóságot, mivel a hitel kamata a teljes futamidőre fix!

Személyi kölcsöneink elérhetőek lakásfelújításra, gépjárművásárlásra, szabad felhasználásra, vagy akár kiválthatja meglévő hiteleit, így csökkentve havi törlesztési terheit.Kérjen visszahívást tervezett hitelével kapcsolatban!

Adatkezelési tájékoztató

*A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat az FHB Bank honlapján található tájékoztató, valamint az MNB túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztatója.

1FHB Prémium Személyi Kölcsön Konstrukció vagy FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra A2 konstrukció vállalása esetén és a Hirdetményben meghatározott feltételek teljesítése esetén.
Amennyiben Autóvásárlási Személyi Kölcsönt/Lakásfelújítási Személyi Kölcsönt igényel, úgy az FHB Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukcióhoz képest kedvezőbb kamattal juthat hozzá.
2A feltüntetett THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása a 2017. augusztus 01. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő feltételezésével történt. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.
3Amennyiben most igényel Autóvásárlási Személyi kölcsönt, úgy az FHB Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukcióhoz képest a kedvezményes kamattal 293 340 Ft-ot spórolhat meg. A 2017. július 26. napján érvényes 338 Ft/l átlag üzemanyag árral számolva
3 000 000 Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő esetén, 13 350 km megtett útra elegendő üzemanyag megtakarítás érhető el a teljes futamidő alatt, 6,5l/100 km átlagos fogyasztást feltételezve. Az 1 évnyi üzemanyag megtakarítás az átlagos fogyasztás, a fenti összeg és a megtett út feltételezésével került kiszámításra.
A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkat a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.