Kiadásoknál,

amikre nem számítottam,

tudom, kire számíthatok

FHB Személyi kölcsönök

Fix 9,99%-os kamattól és egyhavi
törlesztő ajándékba!

THM2: 10,76%-19,76%

Tovább a kalkulátorhoz
Ugrás a tartalomra

Mit érdemes tudni az FHB Személyi kölcsönről?

Változatlan marad

a kamat és a törlesztőrészlet
a futamidő végéig.
THM: 10,76%-19,76%2

Forint alapú,

így árfolyamkockázat-mentes
és kiszámítható.

Bármilyen célra

szabadon
felhasználható.

Kezes és fedezet nélkül

igényelhető
kölcsön.

Számoljon velünk!
Igényeljen FHB Személyi kölcsönt!
1.0.2.4 F:2

Az FHB Személyi kölcsönei garantálják Önnek a biztonságot, mivel a hitel kamata a teljes futamidőre fix!

Személyi kölcsöneink elérhetőek lakásfelújításra, gépjárművásárlásra, szabad felhasználásra, vagy akár kiválthatja meglévő hiteleit, így csökkentve havi törlesztési terheit.Indítsa el hiteligénylését most,
és hamarosan visszahívjuk!

Adatkezelési tájékoztató

*A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat az FHB Bank honlapján található tájékoztató, valamint az MNB túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztatója.

1Az akció a 2016. október 03. és 2016. október 31. napja között befogadott FHB Személyi Kölcsön, FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsön, FHB Lakásfelújítási Személyi Kölcsön és FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön igényelésekre vonatkozik, az egy havi törlesztőrészlet visszatérítés feltétele a teljes szerződéses hitelösszeg folyósítását követő 6 havi esedékesség tekintetében a konstrukció feltételeinek teljesítése, valamint az esedékesség napján a teljes törlesztőrészlet megfizetése. A 2. havi törlesztőrészlettel megegyező összegű visszatérítés a 7. esedékesség hónapjának végéig az FHB Banknál vezetett lakossági bankszámlára kerül jóváírásra.
Amennyiben most igényel Autóvásárlási Személyi kölcsönt, úgy az FHB Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukcióhoz képest a kedvezményes kamattal és az egy havi törlesztőrészlet visszatérítéssel 364 891 Ft-ot spórolhat meg. A 2016. szeptember 21. napján érvényes 335 Ft/l átlag üzemanyag árral számolva az FHB Autóvásárlási Személyi kölcsön kedvező kamatával és az egy havi törlesztőrészlet visszatérítéssel 3 000 000 Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő esetén, 15 128 km megtett útra elegendő üzemanyag megtakarítás érhető el a teljes futamidő alatt, 7,2l/100 km átlagos fogyasztást feltételezve. Az 1 évnyi üzemanyag megtakarítás az átlagos fogyasztás, a fenti összeg és a megtett út feltételezésével került kiszámításra.

2A feltüntetett THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása a 2016. október 03. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő és az egy havi törlesztőrészlet visszatérítés feltételezésével történt. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.
A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkat a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Kölcsön Általános Szerződési feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.