Nem gondoltuk, hogy a felújítás

kellemes meglepetést is tartogat

FHB Személyi kölcsönök

Fix 9,99%-os kamattól és egyhavi
törlesztő ajándékba!

THM2: 10,76%-19,76%

Tovább a kalkulátorhoz
Ugrás a tartalomra

Mit érdemes tudni az FHB Személyi kölcsönről?

Változatlan marad

a kamat és a törlesztőrészlet
a futamidő végéig.
THM: 10,76%-19,76%1

Forint alapú,

így árfolyamkockázat-mentes
és kiszámítható.

Bármilyen célra

szabadon
felhasználható.

Kezes és fedezet nélkül

igényelhető
kölcsön.

Számoljon velünk!
Igényeljen FHB Személyi kölcsönt!
1.0.2.4 F:2

Az FHB Személyi kölcsönei garantálják Önnek a biztonságot, mivel a hitel kamata a teljes futamidőre fix!

Személyi kölcsöneink elérhetőek szabad felhasználásra, vagy akár kiválthatja meglévő hiteleit, így csökkentve havi törlesztési terheit.

Indítsa el hiteligénylését most,
és hamarosan visszahívjuk!

Adatkezelési tájékoztató

*A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat az FHB Bank honlapján található tájékoztató, valamint az MNB túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztatója.

1Az akció a 2016. április 01. és 2016. október 31. napja között befogadott FHB Személyi Kölcsön és FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön igényelésekre vonatkozik, az egy havi törlesztőrészlet visszatérítés feltétele a teljes szerződéses hitelösszeg folyósítását követő 6 havi esedékesség tekintetében a konstrukció feltételeinek teljesítése, valamint az esedékesség napján a teljes törlesztőrészlet megfizetése. A 2. havi törlesztőrészlettel megegyező összegű visszatérítés a 7. esedékesség hónapjának végéig az FHB Banknál vezetett lakossági bankszámlára kerül jóváírásra.

2A feltüntetett THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása a 2016. augusztus 01. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő és az egy havi törlesztőrészlet visszatérítés feltételezésével történt. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.
A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkat a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Kölcsön Általános Szerződési feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.