Nyomtatási nézet

"Az FHB Bankkal az egész család jól jár" Ügyfélakció

Az FHB Bank a család bankja. Kedvező pénzügyi megoldásainkkal a legszélesebb körben szolgáljuk ki az Ön és családja pénzügyi igényeit. Számítson ránk, akár lakás vásárlásakor, akár közös nyaralás tervezésénél vagy a mindennapok pénzügyi partnereként.

Most igazán megéri Allianz biztosítása mellé FHB banki szolgáltatást1 igénybe vennie, mert 2017.11.02. – 2017.12.29. között az alábbi nyeremények egyike egy tippel akár az Öné is lehet:

Főnyeremény:

„SPIRIT JOY” ajándékutalvány 2 fő részére: egy darab 3 nap 2 éjszakára szóló utalvány félpanziós ellátással a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior szállodába.

2. helyezett:

10 darab 10.000,- Ft értékű, azaz összesen 100.000,- Ft értékű eMAG vásárlási utalvány

3. helyezett:

5 darab 10.000,- Ft értékű, azaz összesen 50.000,- Ft értékű eMAG vásárlási utalvány

Tippkérdés:

Hány ügyfelünk kér majd sorszámot az FHB Bank Zrt. teljes fiókhálózatában elhelyezett fióki terminálokon, a „Biztosítások” gombra kattintva 2017. december 29. napján a fiókok nyitvatartási idejében?

A Játék időtartama: 2017.11.02. – 2017.12.29.

A Játékban történő részvétel és a Játék további feltételei, részletei „Az FHB Bankkal az egész család jól jár – 2017 téli ügyfélakció” elnevezésű Játékszabályzatban találhatóak.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

1Az ügyfélakció során nem kerülnek figyelembe vételre az alábbi szolgáltatásokra vonatkozó igénylések vagy szerződéskötések: meglévő termékhez kapcsolt új pénzforgalmi megbízások, csomagváltás, kártyarendelés, egyéb többletszolgáltatások (Netbank, Telebank, SMS szolgáltatás, Hiteláttekintő).

Az FHB Bank Zrt. a Nyeremények változtatásának jogát fenntartja.

Az FHB Bank Zrt. az Allianz Hungária Biztosító biztosítási ügynöke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek