Nyomtatási nézet

FHB Őszi Betét

Helyezze el újmegtakarításait 2017. szeptember 01. és 2017. november 17. napja közöttFHB Őszi Betétbe a kiemelkedő kamatozásért!

Kösse le megtakarítását három hónapos betétben vonzó évi 1,50% / 3,00%-os kamatozással, és éljen a díjmentes számlavezetési lehetőségekkel.

Devizanem Forint
Futamidő 3 hónap
Elérhető kamat2 Új Ügyfeleink3 részére:
  • 3 hónapra: évi 3,00% kamat (EBKM 3,00%)
Meglévő Ügyfeleink4 részére:
  • 3 hónapra : évi 1,50% kamat (EBKM 1,50%)
Minimálisan leköthető összeg 200 000 Ft
Maximálisan leköthető összeg 25 000 000 Ft

 

 

További információk

 

 

 

Új forrás: Az akciós lekötésbe csak a 2017. augusztus 01. napján fennálló egyenlegen felüli újonnan elhelyezett megtakarítás köthető le5.

FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.

Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.

Az akció érvényessége 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. november 17. napjáig

 

Őszi betéthez kapcsolódó kedvezmények:

I. Új Ügyfelek részére számlavezetési díj jóváírási kedvezmény: A kedvezmény keretében a Bank azon Új ügyfelek részére, akik az FHB Őszi Betét időszakában FHB Lakossági Folyószámlát, FHB Aktív Bankszámlát, FHB Nyugdíjas Bankszámlát, FHB Prémium Bankszámlát vagy FHB Közszféra Bankszámlát nyit, a betét futamideje alatt a számlavezetési díját utólagosan jóváírja a lakossági forint bankszámlákra az alábbiak szerint:

  • ha a számlanyitás adott hónap 15. napjáig történik, abban az esetben – a betét futamidejétől függően, legfeljebb – a számlanyitást követő első három hónap számlavezetési díja kerül jóváírásra.
  • ha a számlanyitás adott hónap 15. napja után történik, abban az esetben – a betét futamidejétől függően, legfeljebb – a számlanyitást követő második és harmadik hónap számlavezetési díja kerül jóváírásra.


A számlavezetési díj jóváírási kedvezmény kizárólag az FHB Őszi Betéthez kapcsolódó, fenti bankszámlákra vonatkozik.

II. Új Ügyfelek, valamint meglévő ügyfelek részére számlavezetési díj jóváírási akció: Az akció keretében a Bank azon Ügyfelei részére, akik 2017. szeptember 01. és 2017. november 17. időszakban FHB Őszi Betétet kötöttek és

  • Új Ügyfélként a lenti táblában felsorolt bankszámlacsomagú bankszámlát nyitottak az Új Ügyfelek részére számlavezetési díj jóváírási kedvezményben részletezett bankszámlák közül, vagy
  • azon meglévő Ügyfelek, akik 2017. szeptember 01. napja előtt nyitott, a lenti táblában felsorolt bankszámla egyikével rendelkeznek (tulajdonosként vagy társtulajdonosként) és ezen időpontot (2017.szeptember 01.) megelőző 3 hónapban a bankszámlára nem érkezett egyik hónapban sem legalább 50.000 Ft értékű külső jóváírás (akár több tételben),

úgy a lenti táblázatban rögzített külső jóváírás érkezése esetén az adott hónapra vonatkozóan jóváírja (legkésőbb a következő hónap utolsó munkanapjáig) a beterhelt számlavezetési díjat 2017. december 01. és 2018. november 31. között.

Díjmentes SZÁMLAVEZETÉSI AKCIÓ feltétele

FHB Lakossági Folyószámla

50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is)

FHB Aktív Bankszámla

Hirdetmény szerinti számlacsomag feltétel

FHB Nyugdíjas Bankszámla

50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is)

FHB Prémium Bankszámla

Hirdetmény szerinti számlacsomag feltétel

FHB Közszféra Bankszámla

50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is)

 

A kedvezmény kizárólag a Betét első betétlekötési időszak lejáratát követően jár, idő előtti feltörés esetén nem.

Megfigyelési időszak:

  • Külső jóváírás szempontjából havi periódusnak az esedékes hó végi zárást megelőző hónap 16. napja és az aktuális hónap 15. naptári napja közötti időszakot értjük.
  • Amennyiben a 15. naptári nap munkaszüneti nap, úgy az azt megelőző napi záró állapot alapján történik a számlavezetési díj kiszámítása.

 

Külső jóváírás szempontjából havi periódusnak az adott bankszámlára vonatkozó Hirdetményben meghatározott időszakot tekintjük.

A kedvezmény más akcióval nem összevonható, a számlavezetési kedvezmény ügyfelenként (Tulajdonos és Társtulajdonos által) csak egyszer vehető igénybe.

1 Az akció időtartama: 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. november 17. napjáig tart.

2 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A fentiekben feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A fentiekben meghatározott feltételek teljesülése hiányában, a betét teljes futamidejére, a betét lekötése napján érvényes, a betét összegéhez és futamidejéhez tartozó sávban meghatározott nem akciós kamatmérték kerül teljesítésre. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3 betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (Nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%)

3 Új Ügyfélnek az akció időtartama alatt azon Ügyfelek minősülnek, akik az új forrás figyelés referenciadátumának napján vagy azt követően FHB lakossági bankszámlát nyit úgy, hogy ennek a számlának a megnyitásakor nem rendelkezik másik FHB lakossági bankszámlával sem mint Tulajdonos, sem pedig mint Társtulajdonos.

4 Meglévő Ügyfélnek számítanak azon Ügyfelek, akik az Őszi Betéti Kampány előtt nyitott bankszámlával rendelkeznek (tulajdonosként vagy társtulajdonosként) és ezen időpontot (2017.szeptember 01.) megelőző 3 hónapban a bankszámlára nem érkezett egyik hónapban sem legalább 50.000 Ft értékű külső jóváírás (akár több tételben)

5 Új forrás megállapításánál a Bank a 2017. augusztus 01. napját (referenciadátum) követő HUF/EUR megtakarítási állománynövekedést veszi figyelembe. Az euró számlán történt egyenleg változás megállapításánál a Bank a 2017. augusztus 01. napján jegyzett MNB hivatalos (euró) devizaárfolyamot veszi figyelembe, melynek mértéke: 303,30 HUF/1 EUR.

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

2017. május 22. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. június 16. napjáig

A(z) FHB Őszi Betét az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek