Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Euró Betétek / FHB Lojalitás Euró Betét
Nyomtatási nézet

FHB Lojalitás Euró Betét

Az akció időtartama alatt lejáró euró lekötése van az FHB Banknál? Értékeljük hűségét! Kösse le újra akciós kamattal Lojalitás Programunkban! Ha fordulónapos vagy lejáró forint vagy euró betétjét a betét lejáratát/fordulónapját követő 10 munkanapon belül újra leköti legalább a lejáró betét tőkeösszegével megegyező összegben FHB Lojalitás Euró Betétben, úgy jogosult lehet az akciós kamatra.

Devizanem

Euró

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat1

  • 3 hónapra: évi 0,10% (EBKM 0,10%)
  • 6 hónapra: évi 0,10% (EBKM 0,10%)
  • 12 hónapra: évi 0,20% (EBKM 0,20%)

Minimum leköthető összeg

300 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.

  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.

Az akció érvényessége

2018. január 22. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. március 30. napjáig

1 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

Elérhető kamat1

  • 3 hónapra: évi 0,10% (EBKM 0,10%)
  • 6 hónapra: évi 0,10% (EBKM 0,10%)
  • 12 hónapra: évi 0,30% (EBKM 0,30%)

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek