Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Euró Betétek / FHB Kamatgarancia Euró Betét
Nyomtatási nézet

FHB Kamatgarancia Euró Betét

Szeretne középtávon is alacsony kockázattal megtakarítani? Válassza FHB Kamatgarancia Euró Betétünket, mellyel a lekötött betét megbízható kamatozását érheti el 18 hónapos futamidőre. A rugalmas konstrukció által a betét lejárata előtti feltörés esetén is jár kamat, amennyiben a lekötést követő hetedik hónap utáni töri fel betétjét.

Devizanem

Euró

Futamidő

18 hónap

Elérhető kamat

  • Teljes futamidőre szóló éves kamat: évi 0,50 % (EBKM 0,50%)
Feltörési kamat1: évi 0,10% (EBKM: 0,10%)

Minimum leköthető összeg

1000 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

  • FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású - nem folyamatos betétlekötésű - betéti termék.
  • Betétlekötés esetén a betétlekötéssel érintett euró devizaszámla számlavezetési díja 3 hónapig 0 Ft2
  • Átváltási árfolyamkedvezmény: a HUF devizanemről EUR devizanemre történő átváltást az FHB Bank Zrt. mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2018. január 22. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. március 30. napjáig

1 A lekötést követő hetedik hónap 1. napja és a futamidő vége közötti időszakban kezdeményezett betétfeltörés esetén érvényes kamat. A hetedik hónap 1. napja előtti betétfeltörés esetén a feltört betét kamata 0,00%.

2 Az FHB Bank 0  Ft-díj mellett biztosítja a lakossági EUR devizaszámla vezetést: akciós betét elhelyezését követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap) , a számlavezetési díjat nem számítja fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy az  első  betét  elhelyezésekor,  egy  alkalommal  érvényesíthető  az adott számlához tartozó számlavezetési díjkedvezmény. A kedvezmény NetB@nk szolgáltatáson keresztül kezdeményezett lekötés esetén nem érvényes.

A betét a futamidő lejártát követően automatikusan jóváírásra kerül az ügyfél folyószámlájára, tehát nem kerül újra lekötésre.

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató): Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek