Nyomtatási nézet

FHB Euró Extra Betét

Extra kamat megtakarításaira már 300 EUR-tól! Válasszon futamidőt igénye szerint!

Devizanem

Euró

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat1

  • 3 hónapra: évi 0,05% (EBKM: 0,05%)
  • 6 hónapra: évi 0,05% (EBKM: 0,05%)
  • 12 hónapra: évi 0,05% (EBKM 0,05%)

Minimum leköthető összeg

300 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

  • FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.
  • Betétlekötés esetén az euró devizaszámla számlavezetése 3 hónapig díjmentes2.
  • Átváltási árfolyam kedvezményt biztosítunk: a Forint devizanemről EUR devizanemre történő átváltását a Bank mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2017. július 17. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30. napjáig

1 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

2Az FHB  Bank 0  Ft-ért biztosítja  a  lakossági  EUR  devizaszámla  vezetést: akciós  betét elhelyezését  követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap) számlavezetési díjat nem számít fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy  az  első  betét  elhelyezésekor,  egy  alkalommal  érvényesíthető  a  számlavezetési díjkedvezmény. A kedvezmény NetB@nk szolgáltatáson keresztül kezdeményezett lekötés esetén nem érvényes.

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

2017. május 22. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. június 16. napjáig

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek