Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Euró Betétek / FHB Pénzhozó Euró Betét
Nyomtatási nézet

FHB Pénzhozó Euró Betét

Növelje legalább 1000 euróval 2017. március 01. napi euró és forint összes megtakarítási állományát1, és használja ki FHB Pénzhozó Euró Betét akciónkat!

Devizanem

Euró

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat2

  • 3 hónapra: évi 0,20% (EBKM 0,20%)
  • 6 hónapra: évi 0,30% (EBKM 0,30%)
  • 12 hónapra: évi 0,40% (EBKM: 0,40%)

Minimum leköthető összeg

1000 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

 

  • Új forrás: Az akciós lekötésbe csak a 2017. március 01. napján fennálló egyenlegen felüli újonnan elhelyezett megtakarítás köthető le.
  • FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.
  • Betétlekötés esetén az euró devizaszámla számlavezetése 3 hónapig 0 Ft.3
Átváltási árfolyam kedvezményt biztosítunk: a Forint devizanemről EUR devizanemre történő átváltását a Bank mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2017. március 27. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. április 21. napjáig

 

1 A meglévő megtakarítási állomány számításánál figyelembe vételre kerül az ügyfél valamennyi, az FHB Banknál 2017. március 01. napján forintban és euróban vezetett FHB bankszámláján, lekötött betétjét, Megtakarítási betétszámláján és Tartós Befektetési Betétszámláján fennálló egyenleg. Az euró megtakarítási állomány megállapításánál a Bank a 2017. március 01. napján jegyzett MNB hivatalos (euró) devizaárfolyamot veszi figyelembe.

 

2 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

3 Az FHB  Bank 0  Ft-ért biztosítja  a  lakossági  EUR  devizaszámla  vezetést: akciós  betét elhelyezését  követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap) számlavezetési díjat nem számít fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy  az  első  betét  elhelyezésekor,  egy  alkalommal  érvényesíthető  a  számlavezetési díjkedvezmény. A kedvezmény NetB@nk szolgáltatáson keresztül kezdeményezett lekötés esetén nem érvényes.

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek