Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Dollár Betétek / FHB Pénzhozó Dollár Betét
Nyomtatási nézet

FHB Pénzhozó Dollár Betét

Növelje legalább 1 000 dollárral 2017. január 02. napján fennálló dollár összes megtakarítási állományát1, és használja ki FHB Pénzhozó Dollár Betét akciónkat!

Devizanem

Dollár

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat2

  • 3 hónapra: évi 1,00% (EBKM 1,00%)
  • 6 hónapra: évi 1,00% (EBKM 1,00%)
  • 12 hónapra: évi 1,50% (EBKM: 1,50%)

Minimum leköthető összeg

1 000 USD

Maximum leköthető összeg

60  000 USD

További jellemzők

  • Új forrás: Az akciós lekötésbe csak a 2017. január 02. napján fennálló egyenlegen felüli újonnan elhelyezett megtakarítás köthető le.
  • FHB Bank Zrt. fiókjaiban és FHB TeleBank szolgáltatásán keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.
  • Betétlekötés esetén a dollár devizaszámla számlavezetése 3 hónapig díjmentes.
  • Átváltási árfolyam kedvezményt biztosítunk: a Forint devizanemről Dollár devizanemre történő átváltását a Bank mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2017. január 23. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. február 17. napjáig

 

1 A meglévő megtakarítási állomány számításánál figyelembe vételre kerül az ügyfél valamennyi, az FHB Banknál 2017. január 02. napján forintban és dollárban vezetett FHB bankszámláján, lekötött betétjét, Megtakarítási betétszámláján és Tartós Befektetési Betétszámláján fennálló egyenleg. A dollár megtakarítási állomány megállapításánál a Bank a 2017. január 02. napján jegyzett MNB hivatalos (dollár) devizaárfolyamot veszi figyelembe.

2 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek


  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek