Untitled

Kösse le új megtakarításait a kiemelkedő kamatozásért!Helyezze el új megtakarításait 2017. szeptember 01. és 2017. november 17. napja között1 FHB Őszi Betétbe a kiemelkedő kamatozásért!


Milyen kedvezményeket nyújt Önnek őszi kampányunk?

  • Új Ügyfeleink2 részére most extra évi 3,00% (EBKM: 3,00%) kamat és díjmentes számlavezetés a betét 3 hónapos futamideje alatt.
  • Meglévő Ügyfeleink részére újonnan elhelyezett3 megtakarításokra most akciós, évi 1,50% (EBKM: 1,50%) kamat 3 hónapra.

Miért érdemes most az FHB Őszi betétbe helyeznie új megtakarításait?

A betét lejáratát követően akár 12 hónapos ingyenes számlavezetést4 is biztosítunk Új és Meglévő Ügyfeleink5 részére:

  • Kösse le új megtakarításait FHB Őszi Betétbe;
  • Használja és Aktivizálja bankszámláját a betét lejáratát követően az előírt feltételek teljesítés mellett

Milyen előnyei vannak az FHB Őszi Betétnek?

  • Rövidtávú megtakarítás
  • Új Ügyfeleknek évi 3,00 % kamat/EBKM2
  • Díjmentes számlavezetés a betét futamideje alatt Új Ügyfeleink részére
  • Betét lejáratát követően akár 1 éves ingyenes számlavezetés Új és Meglévő Ügyfeleink részére is


Untitled

Kérdése van?
Adja meg adatait, felvesszük
Önnel a kapcsolatot!

Név
Telefonszám
Email
Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled
1Az akció időtartama: 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. november 17. napjáig tart.

2Új Ügyfélnek az akció időtartama alatt azon Ügyfelek minősülnek, akik 2017. augusztus 01. napján vagy azt követően FHB lakossági bankszámlát nyitnak úgy, hogy ennek a számlának a megnyitásakor nem rendelkeznek másik FHB lakossági bankszámlával sem mint Tulajdonos, sem pedig mint Társtulajdonos.

3A meglévő megtakarítási állomány számításánál figyelembe vételre kerül az Ügyfél valamennyi, az FHB Banknál 2017. augusztus 01. napján forintban és euróban vezetett FHB bankszámláján, Lekötött Betétben, Megtakarítási Betétszámláján és Tartós Befektetési Betétszámláján fennálló egyenlege. Az euró megtakarítási állomány megállapításánál a Bank a 2017. szeptember 01. napján jegyzett MNB hivatalos euró devizaárfolyamot veszi figyelembe, melynek mértéke: 305,12 HUF/1 EUR. Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00 %). A feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós betéti kamat:évi 0,01%-0,03% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,03%).

4A hirdetményben meghatározott külső jóváírás esetén, a FHB Lakossági Folyószámlára, FHB Aktív Bankszámlára, FHB Nyugdíjas Bankszámlára, FHB Prémium Bankszámlára vagy FHB Közszféra Bankszámlára az adott hónapra vonatkozóan a Bank jóváírja (legkésőbb a következő hónap utolsó banki munkanapjáig) az előző hónap számlavezetési díját a 2017. december 01. és 2018. november 31. napja közötti időszakra vonatkozóan, abban az esetben ha az Új/Meglévő Ügyfél teljesíti a hirdetményben szereplő jóváírás mértékét: FHB Lakossági Folyószámla - 50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is), FHB Aktív Bankszámla - Hirdetmény szerinti számlacsomag feltétel, FHB Nyugdíjas Bankszámla - 50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is), FHB Prémium Bankszámla - Hirdetmény szerinti számlacsomag feltétel, FHB Közszféra Bankszámla - 50.000 Ft Külső jóváírás (több tételben is).

5Meglévő Ügyfélnek számítanak azon Ügyfelek, akik az Őszi Betéti Kampány előtt nyitott FHB Lakossági Folyószámlával, FHB Aktív Bankszámlával, FHB Nyugdíjas Bankszámlával, FHB Prémium Bankszámlával vagy FHB Közszféra Bankszámlával rendelkeznek (Tulajdonosként vagy Társtulajdonosként) és ezen időpontot (2017.szeptember 01.) megelőző 3 hónapban a bankszámlára nem érkezett egyik hónapban sem legalább 50.000 Ft értékű külső jóváírás (akár több tételben).

A kedvezmény más akcióval nem összevonható, számlavezetési díjkedvezmény egyszerre csak egy akció keretében vehető igénybe.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Lekötött Betétek Kamatai Hirdetmény, Lakossági Bankszámla Alaphirdetmény, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, valamint a Bank Pénzügyi Üzletági Üzletszabályzata tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.