Befektetési Alapok

Termékkínálatunkban változatos, az Ön igényeinek megfelelő befektetési alapok közül válogathat:

Kérje tanácsunkat!

Bankunk a hozamkockázat és befektetési időtáv horizonton bővülő termékkínálattal várja megtakarításait. Befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben felkészült szakértőink szívesen állnak rendelkezésére.

Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési Alap

Az Alap célja, hogy mérsékelt részvényarány és közepes kockázat mellett, egy konzervatívan kezelt, kiegyensúlyozott vegyes alap formájában nyújtson közép- és hosszú távú befektetési lehetőséget a Befektetési Jegy tulajdonosok számára.

Magyar Posta Takarék Pénzpiaci Befektetési Alap

Az Alap célja, hogy a befektetők akár egy negyedévnél rövidebb futamidőre rendelkezésre álló pénzeszközeiket is egy kiszámítható árfolyam-alakulású, rugalmas befektetési lehetőségbe helyezhessék, alacsony kockázati szint mellett.

Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap "A" sorozat

Az Alap célja, hogy mérsékelt kockázati szint mellett stabil tőkenövekedést biztosítson azon Ügyfeleink számára, akik középtávú megtakarítási lehetőséget keresnek.

Takarék FHB Euró Ingatlan Alapok Alapja

Az Alap célja, hogy mérsékelt kockázati szint mellett stabil tőkenövekedést biztosítson euróban azon Ügyfeleink számára, akik középtávú megtakarítási lehetőséget keresnek.

Takarék FHB Rövid Kötvény Befektetési Alap

A Takarék FHB Rövid Kötvény Befektetési Alap célja, hogy az éven túl rendelkezésre álló pénzeszközök számára rugalmas, a forgalmazási időszakban bármikor hozzáférhető, a rövid lejáratú állampapírok teljesítményével versenyképes hozamú befektetési ...

Takarék FHB Abszolút Hozamú Befektetési Alap

Az Alap célja, hogy közepes kockázati szint mellett a bankbetétek és rövid lejáratú állampapírok hozamát meghaladó, rugalmasan hozzáférhető befektetési lehetőséget nyújtson azon Ügyfeleink számára, akik középtávú megtakarítási lehetőséget keresnek.

Takarék FHB Apollo Származtatott Részvény Befektetési Alap

Az Alap célja egy alapvetően külföldi részvényeket preferáló befektetési stratégiát folytató értékpapír-portfólió teljesítményéből való részesedés elérhetővé tétele a Befektetési Jegy tulajdonosok számára.

Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Befektetési Alap

Az Alap célja, hogy a hazai kötvénypiac termékeibe fektessen be, és ezzel versenyképes hozamot biztosítson a befektetési jegy tulajdonosok számára, közepes kockázati szint mellett.

Takarék FHB Származtatott Befektetési Alap

Az Alap célja az állampapírok által biztosított hozamnál magasabb hozam elérése jelentős többletkockázat vállalása mellett, elsősorban származtatott ügyletek és részvények kereskedésével.

Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap "I" sorozat

Az Alap célja, hogy mérsékelt kockázati szint mellett stabil tőkenövekedést biztosítson azon Ügyfeleink számára, akik középtávú megtakarítási lehetőséget keresnek.

Allianz Pénzpiaci Alap

Versenyképes hozam, rugalmas befektetési lehetőség!

Allianz Kötvény Befektetési Alap

A Kötvény Alap célja kiszámítható árfolyam-alakulású, rugalmas, bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetési forma biztosítása, amely középtávon az állampapír befektetésekkel versenyképes hozamot igyekszik elérni, azokkal azonos kockázati ...

Allianz Abszolút Hozamú Alap

Az Alap forgalmazása 2017.04.13. napján felfüggesztésre került.

 Az Alap célja, hogy az állampapírok által biztosított hozamnál magasabb hozamot érjen el magasabb kockázat vállalása mellett. Az Alap a hozamcél ...

Allianz Indexkövető Részvény Alap

Allianz Indexkövető Részvény Alap célja, hogy a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények árfolyammozgását követve, a BUX index teljesítményével versenyképes hozamot érjen el.

Konzum II. Ingatlanbefektetési Alap "A" sorozat

Az Alap célja, hogy a befektetési lehetőségek kockázati szintjének minimálisra csökkentése mellett a Befektetők középtávon a jegybanki kamatokat és az állampapír hozamokat is meghaladó hozamot érjenek el.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek