Untitled

Kombinálja megtakarításait a magasabb betéti kamat érdekében.

Helyezze el megtakarításait az FHB Nyári Hozamduett Megtakarításban, ami Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési Alapot, vagy egyéb forintban denominált befektetési jegy vásárlást kombinálja1 a vonzó kamatozású 2 hónapos FHB Nyári Hozamduett betétlekötéssel, akár ingyenes befektetési számlavezetéssel 2017. december 31. napjáig2.

Az FHB Nyári Hozamduett Megtakarítás rövid és középtávú megtakarítás egyben:

  • Kösse le megtakarítását két hónapos betétben vonzó, akár évi 4,00%-os kamatozással (EBKM: 1,50-4,00%) és
  • a betét összegével megegyező vagy azt meghaladó összegben fektessen be a Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési Alapba vagy egyéb, FHB Banknál forgalmazott forintban denominált befektetési alapba!
  • 1.000.000 Ft értékű forintban denominált befektetési jegy vásárlása esetén akár 2017. december 31. napjáig ingyenes befektetési számlavezetéssel!2


Az ajánlat másik elemét képező befektetési alap hozama az alapban lévő befektetési eszközök hozamától függően változó lehet. Az alap múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra.

Új FHB Befektetési Számla vagy FHB Értékpapír tartós Befektetési Számla (ÉTBSZ) nyitása és 1.000.000 forint értékű forintban denominált befektetési jegy vásárlása esetén akár ingyenes számlavezetéssel 2017. december 31. napjáig!2

Amennyiben a betétet FHB Tartós Befektetési Betétszámlán (TBSZ), illetve a befektetési alapot FHB Értékpapír Tartós Befektetési Számlán helyezi el – a jogszabályi feltételek teljesítése esetén – megtakarítását akár adóelőnnyel is kombinálhatja.

Tudjon meg többet az FHB Nyári Hozamduett Megtakarításról Az akció 2017. július 10. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. augusztus 31. napjáig érvényes.

Befektetési döntéseihez kérje tanácsadóink véleményét!

További információkért töltse ki adatlapunkat, munkatársunk hamarosan visszahívja!

Üdvözlettel:
FHB BANK Zrt.

Untitled

Kérdése van?
Adja meg adatait, felvesszük
Önnel a kapcsolatot!

Név
E-mail
Telefonszám

Pl.: +36(20)1234567

Adatkezelési tájékoztató
* Kötelezően kitöltendő mező
 
Untitled
1 Az FHB Nyári Hozamduett Betét a futamidő lejártát követően automatikusan 2 hónapos betétlekötésben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott, az FHB Bank Zrt. - 2 Lakossági Lekötött Betéti Kamat Hirdetmény I/1. pontja szerinti nem akciós kamatmértékekkel kerül ismételten lekötésre (a 2017. július 05. napján érvényes, nem akciós betéti éves kamat / EBKM mértéke a lekötött betét futamidejének megfelelően: évi 0,01% - 0,03%). Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%).

2A díjkedvezményre azok az Ügyfeleink jogosultak, akik 2017. július 03. napja és 2017. augusztus 31. napja között FHB Befektetési Számlát és/vagy 2017. évi gyűjtőéves FHB Értékpapír Tartós Befektetési Számlát nyitnak és ezen időszak alatt FHB Bank Zrt. által forgalmazott forintban denominált befektetési jegyet vásárolnak legalább 1.000.000 forint értékben. Az akció további részleteit az FHB Bank Zrt. 2017. július 03. napjától hatályos, „FHB Bank Zrt. - Hirdetmény az FHB Befektetési Számlához és az FHB Értékpapír Tartós Befektetési Számlához kapcsolódó számlavezetési- és állományi díj kedvezmény akcióról - 2017.07.03-tól” elnevezésű Hirdetménye tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak. További feltételeket és részleteket az FHB Nyári Hozamduett Megtakarítás betéti részére vonatkozóan az FHB Bank Zrt. - 2 Lakossági Lekötött Betéti Kamat Hirdetménye, a Lakossági Tartós Befektetési Betétszámla Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását az FHB Bank Zrt. - A lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei valamint az FHB Nyári Hozamduett Megtakarítás – Kiemelt Befektetői Információk tartalmazzák. Az alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről (vétel, tartás, eladás), a befektetés lehetséges kockázatairól, illetve időszaki hozamairól, az alapokat érintő fontosabb piaci eseményekről részletesen tájékozódhat a www.fhb.hu honlapon, az alapok forgalmazási helyein, illetve az alapok kezelői, a Diófa Alapkezelő Zrt. (www.diofaalapkezelo.hu), illetve az Allianz Alapkezelő Zrt. (www.allianz.hu) internetes oldalain megtalálható hivatalos tájékoztatókból, a Tájékoztató és Kezelési Szabályzatból, a Kiemelt Befektetői Információkból és a havi portfólió jelentésekből.

Az FHB bankszámlák az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. A védelem kizárólag a bankszámlákra és a betétekre vonatkozik. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.
Az adóelőnyök mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől – illetve azok Befektető általi teljesítésétől – függ.