Untitled

Kedvezményes jelzáloghitelek
az FHB Banktól!


FHB Hatos Referencia Kölcsön ingatlancélra és ingatlancélú hitelkiváltásra már akár 2,33%-os mértékű kamattól!1
THM2: 2,58%-5,25%

Új otthonba költözne a családjával, vagy épp bővítené, felújítaná a meglévőt? A döntés oka lehet megszokott vagy meglepő, az FHB Lakáshiteleivel valóra válthatja terveit!
Az FHB Hatos Referencia Kölcsön igényelhető új vagy használt lakás vásárlására, új lakás építésére, otthona bővítésére, felújítására, vagy akár már meglévő ingatlancélú hitelének kiváltására is.


Számoljon kölcsöntervező kalkulátorunkkal!


Extra kedvezmények és akciók


 • közjegyzői költség akció3: a Bank átvállalja a közjegyzői okirat költségét legfeljebb 50.000 Ft-ig a feltételek teljesítése esetén

 • folyósítási jutalék akció3: a Bank nem számolja fel a folyósítási jutalék 100%-át a feltételek teljesítése esetén

 • értékbecslési díj visszatérítés: az értékbecslés díját - egy ingatlan esetében - a folyósítást követően a Bank visszatéríti

Kedvező kamatozás

Alacsonyabb törlesztőrészlettel több fér a családi keretbe!
A piaci helyzethez rugalmasan alkalmazkodó, referenciahozamhoz kötött árazású FHB Hatos Referencia Kölcsön esetén a kamat és ezáltal a törlesztőrészlet is alacsonyabb, így több marad másra!Reprezentatív példákért kattintson ide!Öt vagy tíz évre rögzített kamatozású hitelek érdeklik?
Nálunk mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lakáshitelt!
THM2: 2,58% - 8,11%Azt javasoljuk, hogy számoljon az FHB Kölcsöntervező Kalkulátorával, és nézze meg azt is, hogy milyen állami támogatásokra lehet jogosult.A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon szakértőinkhez bankfiókjainkban, telefonon az FHB TeleBank
(06-1-3344-344) ügyfélszolgálatához, vagy adatai megadása esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kényelmesen, online is elérhető szolgáltatások


 • Hiteláttekintő: az FHB NetB@nkon keresztül elérhető díjköteles szolgáltatásunk segítségével bármikor, bárhol tájékozódhat hiteleiről, pénzügyeiről.
 • Online értékbecslés: a hiteligényléshez szükséges értékbecslést akár néhány kattintással, egyszerűen, online is elindíthatja.
 • FHB Online dosszié: a kényelmesebb hitelügyintézés érdekében igénybe veheti az FHB Bank Online Dosszié szolgáltatását.
Untitled

Kérdése van?
Adja meg adatait, felvesszük
Önnel a kapcsolatot!

Név *

Adja meg a teljes nevét

E-mail cím *

Itt adhatja meg e-mail címét, melyen elérhetjük

Telefonszám:

Pl.: +36701234567

Szerepel Ön a negatív adóslistán? *

KHR nyilvántartás, korábbi néven BAR listaAdatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled
1 Arany fokozatú kedvezménykategória esetén, amennyiben az igényelt hitel összege legalább 9 millió Ft. Az Arany fokozatú kamatkedvezmény feltétele az FHB Bank Zrt.-nél lakossági bankszámla nyitása és annak futamidő alatti fenntartása, valamint legalább 150.000 Ft mértékű rendszeres, havi jóváírás vállalása és:
 • Flotta Prémium Csomagra való jogosultságát az Ügyfél a hiteligénylés során igazolja vagy
 • Prémium Gold Szolgáltatás meglétét igazolja vagy megnyitását vállalja legkésőbb szerződéskötésig, vagy
 • Hitelkiváltási célú kölcsönt igényel vagy
 • 20 millió Ft-ot elérő vagy meghaladó kölcsönösszeget igényel.

 • 2 A THM mértéke függ az Ügyfél minősítésétől és a választott konstrukciótól.

  3 A Bank visszavonásig, de legkésőbb 2018. március 31. napjáig átvett, és legkésőbb 2018. műjus 31-ig szerződött jelzáloghitelek esetén átvállalja a közjegyzői költség összegét legfeljebb 50 000 Ft-ig, illetve nem számolja fel a folyósítási jutalék 100%-át. A kedvezmény kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha az igényelt hitelösszeg eléri, vagy meghaladja a 3 millió Ft-ot* és az Ügyfél vállalja, hogy az FHB Hiteláttekintő szolgáltatását igénybe veszi (a Hiteláttekintővel kapcsolatos részletekről, díjakról a Bank honlapján, illetve a Bank Lakossági Bankszámlákra vonatkozó Hirdetményében tájékozódhat). A Bank közjegyzői okirat átvállalt költségének, valamint a fel nem számolt folyósítási jutalék kedvezmény összegének utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti.

  * A 3 millió Ft hitelösszeget el nem érő lakossági jelzáloghitel igényléseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén továbbra is érvényesíthetőek a kezdeti költség akciók:

 • Több jelzáloghitel együttes igénylése esetén, amennyiben a jelzálogkölcsönök külön-külön nem érik el a 3 millió Ft hitelösszeget, azonban együttesen elérik vagy meghaladják azt, vagy
 • Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együttesen igényelt jelzálogkölcsön esetén, függetlenül annak hitelösszegétől, vagy
 • A jelzáloghitel igénylést olyan Ügyfél nyújtja be, aki már rendelkezik az FHB Bank Zrt.-nél vagy FHB Jelzálogbank Nyrt.–nél élő, fel nem mondott lakossági jelzáloghitel szerződéssel.

 • 4 A kamat mértéke függ az Ügyfél minősítésétől. A Hirdetmény hatálya alatt érvényes BUBOR-ral számolva, 6 havi BUBOR 2018.01.27-től: 0,04%.

  A THM meghatározása a hatályos jogszabályoknak megfelelően történt, a 2018. februári kondíciók és adatok alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM nem tartalmazza a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát. A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Az FHB Lakáshitelek részletes feltételei megtalálhatóak az FHB Bank Zrt. Általános Szerződési Feltételeiben, az FHB Jelzálogbank Nyrt. Lakossági Hitelezési Üzletszabályzatában, a vonatkozó Ügyféltájékoztatókban, valamint a lakossági jelzáloghitelekre vonatkozó hatályos Hirdetményben.

  Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható az FHB honlapján a Fogalomtár menüpontban.

  Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat a Magyar Nemzeti Bank által kiadott túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztató.