FHB Lakáshitelek,

kedvező feltételekkel

Új otthonba költözne a családjával, vagy épp bővítené, felújítaná a meglévőt? A döntés oka lehet megszokott vagy meglepő, az FHB Lakáshiteleivel valóra válthatja terveit!

Tovább a kalkulátorhoz

Mit érdemes tudni az FHB Lakáshitelekről?

Széleskörűen felhasználhatóak

A lakáscélú hitelek igényelhetők új vagy használt lakás vásárlására, új lakás építésére, valamint meglévő otthona bővítésére, felújítására is.

Extra kedvezmények
és akciók

Forintalapúak, árfolyamkockázat nélkül igényelhetőek, közjegyzői költség1 és értékbecslési díj visszatérítéssel2, folyósítási jutalék felszámítása nélkül3.

Állami támogatással is igényelhetőek

Új lakás vásárlása vagy építés esetén hitelét lakásépítési támogatással (CSOK-kal) együtt is igénybe veheti – melynek összege akár 10 millió Ft is lehet.

Kényelmesen, otthonról is nyomon követhetők

Az FHB NetB@nkon keresztül otthonról is elérhető Hiteláttekintő szolgáltatásunk segítségével bármikor, bárhol tájékozódhat hiteleiről, pénzügyeiről.

Banki kamat-
kedvezménnyel járhat

A Bank akár a teljes futamidő alatt egyedi kamatkedvezményeket biztosíthat mind a kamattámogatott, mind a kamattámogatás nélküli lakáshitelek esetében4.

Gyors hitelbírálat
előzi meg

Várhatóan 9 munkanapon belüli hitelbírálatra számíthat, amennyiben az igényléshez szükséges dokumentumok hiánytalanul a rendelkezésünkre állnak.

Kamatozása kedvező és kiszámítható

Piaci kamatozású hiteleknél 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriságú, vagy akár 5 vagy 10 éves kamatperióduson belül állandó kamattal. Kamattámogatott hitelek esetén az 5 éves kamatperióduson belül állandó kamattal, nemcsak a támogatott időszak alatt, hanem azt követően is5.

Szakértői segítség
kíséri

Bankunkban a hitelfedezeti, otthon- és vagyonbiztosítását is megkötheti – kedvező feltételek mellett, egyszerűen, kényelmesen, szakértői segítséggel.

THM: 3,16%-8,49%6

Mi határozza meg az igényelt hitelösszeg mértékét?

Az FHB Lakáshitelek esetén a felvehető hitelösszeg nagyságát a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) értéke, az Ügyfél jövedelmi viszonya, valamint a beruházási költség vagy vételár nagysága határozza meg. Kamattámogatott hitelek esetén a hitelösszeg maximumát – és a hitelnyújtás egyéb feltételeit – jogszabály határozza meg.

Kérdése van?

Adja meg adatait, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hiba
Kötelező mező!
Kötelező mező! Pl.: nev@email.hu
Kötelező mező! Pl.: +36 20 123 4567

Szerepel a negatív adóslistán?*

KHR nyilvántartás, korábbi nevén BAR lista.
Kötelező mező!

Adatkezelési tájékoztató

A hiteligényléshez szükséges dokumentumok

Összegyűjtöttük Önnek azokat a dokumentumokat, amelyeket feltétlenül szükséges magával hoznia fiókunkba az igényléshez. Abban is segítünk, hol szerezheti be a szükséges papírokat.

Adásvételi szerződés követelményei Kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumokA kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe az FHB Bank Online Dosszié szolgáltatását.