Nyomtatási nézet

Posta Személyi Kölcsön

Válassza szabadon felhasználható, és hitelkiváltásra is igényelhető forint alapú Posta Személyi Kölcsönt fix kamattal és törlesztőrészlettel a teljes futamidőre1

Miért érdemes?

Pozitív hitelbírálat esetén:

  • Hitelünk szabadon felhasználható, és hitelkiváltásra is igényelhető így Ön dönti el, milyen célra szeretné fordítani.
  • Rugalmas, az Ön lehetőségeinek megfelelően! 200 000 Ft és 1 000 000 Ft közötti hitelösszeg, illetve 2-7 év közötti futamidő közül is választhat.
  • Forint alapú hitelünk kiszámítható, hiszen a teljes futamidő alatt fix kamattal és törlesztőrészlettel veheti igénybe.
  • Ön döntheti el, mikor fizet! Személyre szabottan választhatja meg a havi törlesztés esedékességének napját, így azt az egyéb fizetési kötelezettségeihez igazíthatja.


Érdeklődik? Hívja a Posta Hitelvonalat a +36 1 322 3223-as telefonszámon!

 

Kapcsolódó kedvezmények:

A 2017. március 06. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. május 31. napjáig befogadott Posta Személyi Kölcsön igénylés esetén a következő kedvezményeket veheti igénybe:

  • Kamatkedvezménnyel igényelheti! A futamidő végéig kamatkedvezményben részesülhet.
  • Nem szükséges hozzá bankszámlát nyitnia, bankot váltania, vagy jövedelem átutalást vállalnia! Pénztári készpénzbefizetéssel vagy bármely banknál vezetett bankszámlájáról átutalással történhet a törlesztés. THM2: 23,76%
  • További kamatkedvezményt kaphat, amennyiben jövedelem átutalást vállal3 Posta Bankszámlájára. Ekkor a törlesztés is a Postán nyitott Bankszámla terhére történik. THM2: 21,90%
  • 3 hónapig díjmentesen veheti igénybe a Hiteláttekintő szolgáltatást4.


A 2017. március 06. és 2017. május 31. között meghirdetett akciók keretében befogadott kölcsönigénylés esetén a fentieken túl a következő kedvezményeket veheti igénybe:

Extra akció3 feltételeinek teljesítése esetén 3 millió Ft-ig 9,99%-os, 3 millió Ft-ot elérő hitelösszeg esetén kiemelkedő 7,99%-os kamattal igényelheti a terméket3
Extra akció3 feltételei teljesítése esetén akár 5.000.000 Ft hitelösszeget is igényelhet.
THM2: 9,19%-23,76%
akár 84 hónapos  (7 év) futamidőre is igényelheti

 

1 Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2A THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével, Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás nélküli konstrukciók esetén 500 ezer forint hitelösszeg és 3 éves futamidő feltételezésével, Posta Személyi Kölcsön Extra akció, Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukció esetén 3 millió Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő feltételezésével, a 2017. március 06. napján érvényes kondíciók alapján történt. Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás vállalása és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukciók és Posta Személyi Kölcsön Extra akció/Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukció esetén a THM meghatározása az alábbi járulékos szolgáltatások figyelembevételével történt: Posta Bankszámlához tartozó számlavezetési díj, törlesztés beszedésének díja. Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

3Jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukció alapfeltétele a rendszeres, legalább havi 80 000 Ft jövedelem átutalásának vállalása/fenntartása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára (Posta Bankszámla). Extra akció alapfeltétele legalább havi 200.000 Ft-ot elérő jövedelem megléte és a teljes jövedelem átutalásának vállalása/fenntartása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára (Posta Bankszámla). Amennyiben a feltétel(ek) nem teljesül(nek), abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelemátutalás nélküli Posta Személyi Kölcsön konstrukció – szerződéskötéskori – kondícióira.

42017. március 06. és 2017. május 31. között igényelt, Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalással, Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelemátutalással, Posta Személyi Kölcsön Extra Akció és Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra melletti konstrukciók törlesztésére megjelölt Posta Számlacsomaghoz a 2017. március 06. és 2017. június 30. között igényelt Részletes hiteláttekintő szolgáltatás díja 3 hónapig - utólagos jóváírással - elengedésre kerül. A díjmentes 3 hónapot követően a 4. hónaptól, a szolgáltatás díja az aktuális számlacsomagra vonatkozó hirdetmény szerinti díjmértékre kerül automatikusan átárazásra.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek és nem jelent egyoldalú kötelezettségvállalást a Bank részéről, a részleteket a vonatkozó Posta Személyi Kölcsön Hirdetmény és a Posta Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

A Posta Személyi Kölcsön az FHB Bank Zrt. szolgáltatása, melyet a Magyar Posta Zrt. mint többes kiemelt közvetítő értékesít.

Jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukció alapfeltétele a rendszeres, legalább havi 80 000 Ftjövedelem átutalásának vállalása/fenntartása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára (Posta Bankszámla).

Extra akció alapfeltétele legalább havi 200.000 Ft-ot elérő jövedelem megléte és a teljes jövedelem átutalásának vállalása/fenntartása a Postahelyen nyitott lakossági bankszámlára (Posta Bankszámla).

Amennyiben a feltétel(ek) nem teljesül(nek), abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelemátutalás nélküli Posta Személyi Kölcsön konstrukció – szerződéskötéskori – kondícióira.
A(z) Posta Személyi Kölcsön az FHB Bank Zrt. terméke.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek

Kalkulátorok

Ellenőrizze egyszerűen jogosult-e a CSOK-ra!

Ellenőrizze egyszerűen, hogy jogosult e kamattámogatott hitelre!