Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / FHB Személyi kölcsönök / FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön
Nyomtatási nézet

FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön

Csökkentse havi kiadásait! Váltsa ki meglévő hiteleit és fizessen kevesebbet az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsönnel! A hitelkiváltási részen felül további, szabadfelhasználású kölcsönhöz is hozzájuthat.

Milyen típusú más bankoknál lévő hiteleit válthatja ki akár egyszerre?

 • jelzáloghitel
 • személyi kölcsön
 • autóhitel
 • áruhitel
 • hitelkártya
 • folyószámlahitel
 • egyéb fogyasztási hitel

Miért érdemes az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsöneit választania?

 • Csökkentheti kiadásait, megvalósíthatja álmait! Adósságrendezés mellett szabadon felhasználható kölcsönrész is igényelhető, így Ön dönti el, milyen célra szeretné fordítani.
 • Kiszámítható: a futamidő végéig változatlan kamat és törlesztőrészlet
 • Biztonságos: árfolyamkockázat nélkül, forint alapon
 • Rugalmas: kezes és ingatlanfedezet nélkül elérhető
 • Gyors: A szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtását követően, pozitív hitelbírálat esetén, akár néhány munkanapon belül hozzájuthat a kölcsönhöz.

 

Miért érdemes még az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsöneit választania?

 • Az FHB Tartozásrendező Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás vállalásával1 konstrukciónk igénylése esetén a futamidő végéig kedvező kamattal veheti igénybe. THM: 18,65%
 • Extra kamatkedvezményt kaphat! Amennyiben 700 ezer Ft feletti kölcsönösszegre van szüksége, és jövedelem átutalás vállal2, igényelje az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra termékünket és további kamat kedvezményben részesülhet. THM: 11,72%

Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt kizárólag a kiváltandó kölcsön(ök) adósai igényelhetik.

Az igénylés alapfeltétele, hogy az igénylőknek fennálló hiteltartozásai tekintetében az igénylést megelőző 3 hónapban ne legyen 30 napot meghaladó fizetési késedelme.

A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő Ügyfél nem hitelezhető.

A kölcsön összege

A kölcsön összege nem lehet kisebb, mint a kiváltandó kölcsön(ök) fennálló tartozása. 

Az FHB Tartozásrendező Sztenderd Személyi Kölcsön minimális összege 300 000 forint, maximálisan igényelhető összege pedig 3 000 000 forint.

Az FHB Tartozásrendező Extra Személyi Kölcsön minimális összege 700 000 forint, maximálisan igényelhető Kölcsön összege 5 000 000 forint.

A kölcsön összege szabadon meghatározható a fenti korlátozások között.

A hitel futamideje

A kölcsön futamideje minimum 24 hónap (2 év), maximum 84 hónap (7 év). 500 000 forint vagy az alatti kölcsönösszeg esetén a maximális futamidő 60 hónap. A futamidőt minden esetben egész évben kell meghatározni.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek és nem jelent egyoldalú kötelezettségvállalást a Bank részéről, a részletes információkat az FHB Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák.

 

1 Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele a teljes futamidő alatt rendszeres, legalább havi nettó 110.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett bankszámlájára. Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira.

2 Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele a teljes futamidő alatt rendszeres, legalább havi nettó 240.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett bankszámlájára. Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek