Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / FHB Személyi kölcsönök / FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön
Nyomtatási nézet

FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön

Csökkentse havi kiadásait! Váltsa ki meglévő hiteleit és fizessen kevesebbet az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsönnel! A hitelkiváltási részen felül további, szabadfelhasználású kölcsönhöz is hozzájuthat. THM: 11,38%-18,31% ( A THM mértéke a választott konstrukciótól függ )

Egyszerre és külön-külön is kiválthatja a más banknál lévő, akár 5 fennálló hitelét az alábbiak közül:

 • jelzáloghitel
 • személyi kölcsön
 • autóhitel
 • áruhitel
 • hitelkártya
 • folyószámlahitel
 • egyéb fogyasztási hitel

Miért érdemes az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsöneit választania?

 • Csökkentheti kiadásait, továbbá adósságrendezés mellett szabadon felhasználható kölcsönrészhez is hozzájuthat, így Ön dönti el, hogy e kölcsönrészt milyen célra szeretné fordítani.
 • Kiszámítható: a futamidő végéig változatlan kamat és törlesztőrészlet1
 • Biztonságos: árfolyamkockázat nélkül, forint alapon
 • Rugalmas: kezes és ingatlanfedezet nélkül elérhető
 • Gyors2017. július 24. napjától visszavonásig akár 4 munkaórán belül elbíráljuk igénylését a Hirdetmény szerinti igénylési feltételeknek megfelelő, hiánytalan dokumentáció fióki benyújtását követően.2 Amennyiben a Bank a vállalt elbírálási időt nem tartja be, a folyósítási jutalék nem kerül felszámításra.

 

Miért érdemes még az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsöneit választania?

 • Az FHB Sztenderd Tartozásrendező Személyi Kölcsön jövedelem átutalással3 konstrukciónkat futamidő végéig fix, kedvező kamatozással veheti igénybe. THM:18,65%4
 • Kamatkedvezményt kaphat! Amennyiben 700 ezer Ft feletti kölcsönösszegre van szüksége, és jövedelem átutalást vállal5, igényelje az „FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra A2" kölcsönünket kamat kedvezménnyel.
  THM: 11,38%4

Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételei 2.1. pontjában írt feltételeknek is megfelelő, kizárólag a kiváltandó kölcsön(ök) adósa(i) igényelheti(k).

Az igénylés alapfeltétele, hogy az igénylő(k)nek fennálló hiteltartozása(i) tekintetében az igénylést megelőző 3 hónapban ne legyen 30 napot meghaladó fizetési késedelme.

A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő Igénylő nem hitelezhető.

A kölcsön összege

A kölcsön összege nem lehet kevesebb, mint az Igénylő(k) kiváltandó kölcsön(ök)ből fennálló tartozása. 

Az FHB Sztenderd Tartozásrendező Személyi Kölcsön jövedelem átutalással minimális összege 300 000 forint, maximálisan igényelhető összege pedig 3 000 000 forint.

Az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra A2 minimális összege 700 000 forint, maximálisan igényelhető Kölcsön összege 5 000 000 forint.

Pozitív hitelbírálati döntés esetén a kölcsön összege szabadon meghatározható a fenti korlátozások között.

A hitel futamideje

A kölcsön futamideje minimum 24 hónap (2 év), maximum 84 hónap (7 év). A futamidőt minden esetben egész évben kell meghatározni.

A THM meghatározása 3 millió Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő feltételezésével történt, 2018. február 01. napján érvényes kondíciók alapján. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes információkat az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön Ügyfél tájékoztató, az FHB Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és a Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzat tartalmazzák. A Bank a bírálat jogát fenntartja.

1Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2A 4 munkaórán belüli bírálat kizárólag banki munkaidőn belül értendő, azaz hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, péntek: 8:00-14:00 óra között. Amennyiben az igénylés benyújtása adott munkanapon, a munkaidő lejáratát megelőző 4 órán belül történik, úgy a 4 órából (az adott fennmaradó időkeret a következő munkanap munkaidő kezdetétől) számítódik tovább. További részletes feltételekről az aktuális Személyi kölcsön Hirdetményben tájékozódhat.

3Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele a teljes futamidő alatt rendszeres, legalább havi nettó 110.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett bankszámlájára  Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül az FHB Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira. 2017. június 19. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. július 31. napjáig (befogadott kérelmek esetén) a Bank akciós kamattal nyújtja az FHB Sztenderd Tartozásrendező Személyi kölcsön konstrukcióját a jóváhagyott igénylések esetén.

4A THM meghatározása 3 millió Ft hitelösszeg és 5 éves futamidő feltételezésével történt, 2018. február 01. napján érvényes kondíciók alapján. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

5Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele a teljes futamidő alatt rendszeres, legalább havi nettó 240.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett bankszámlájára. Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül az FHB Sztenderd Személyi Kölcsön  jövedelem átutalás  nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek