Nyomtatási nézet

FHB Személyi Kölcsön

Velünk könnyedén teljesülhetnek a kívánságok! Váltsa valóra vágyait a gyorsan és egyszerűen igényelhető FHB Személyi Kölcsönnel!

Mire vehető igénybe?

Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét. Igényelheti, akár fogyasztási cikkek vásárlására, autóvásárlásra, lakásfelújításra, váratlan kiadás, családi esemény finanszírozására vagy akár egy régóta halogatott vágya beteljesítéséhez.

Miért érdemes az FHB Személyi Kölcsöneit választania?

 • Megvalósíthatja álmait! Kölcsönünk szabadon felhasználható, így Ön dönti el, milyen célra szeretné fordítani.
 • Kiszámítható: a futamidő végéig változatlan kamat és törlesztőrészlet1
 • Biztonságos: árfolyamkockázat nélkül, forint alapon
 • Rugalmas: kezes és ingatlanfedezet nélkül elérhető
 • Gyors: 2017. július 24. napjától visszavonásig akár 4 munkaórán belül elbíráljuk igénylését a Hirdetmény szerinti igénylési feltételeknek megfelelő, hiánytalan dokumentáció fióki benyújtását követően.2 Amennyiben a Bank a vállalt elbírálási időt nem tartja be, a folyósítási jutalék nem kerül felszámításra.

 

Miért érdemes még az FHB Személyi Kölcsöneit választania?

 • Kedvező kamattal igényelheti! THM: 21,04%3
 • Kamatkedvezményt kaphat! Amennyiben jövedelem átutalást vállal4, kedvezőbb kamattal biztosítjuk kölcsönünket. THM: 18,65%3
 • Extra kamatkedvezményt kaphat! Amennyiben 700 ezer Ft feletti hitelösszegre van szüksége, jövedelem átutalás vállalása5 mellett igényelje FHB Prémium Személyi Kölcsön termékünket és további kamat kedvezményben részesülhet. THM: 11,72%3

Konstrukciók

Az FHB Személyi Kölcsön több konstrukcióban vehető igénybe. A kölcsönök jellemzői:

Feltétel

FHB Sztenderd Személyi Kölcsön

FHB Prémium Személyi Kölcsön

Jövedelem átutalás nélkül

Jövedelem átutalással

Igényléshez szükséges jövedelem

Legalább havi nettó 110 ezer forint jövedelem

Legalább az egyik igénylő esetén havi nettó 240 ezer forintot elérő jövedelem

Elvárt rendszeres jövedelemátutalás

Nem feltétel.

A legalább havi 110 ezer forint jövedelem átutalásának vállalása az FHB Banknál vezetett lakossági Bankszámlára a teljes futamidő alatt.

A teljes jövedelem átutalásának vállalása az FHB Banknál vezetett lakossági Bankszámlára a teljes futamidő alatt.

Devizanem

Forint

Kamatozás

A teljes futamidő alatt fix, rögzített.

A kölcsön összege

300 000 - 3 000 000 forint

700 000 - 5 000 000 forint

A kölcsön összege szabadon meghatározható a fenti korlátozások között.

A hitel futamideje

A kölcsön futamideje minimum 24 hónap (2 év), maximum 84 hónap (7 év). A futamidőt minden esetben egész évben kell meghatározni.

THM3

21,04%

18,65%

11,72%


Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt igényelheti a 21. életévét betöltött cselekvőképes, a Bank által meghatározott feltételeknek megfelelő rezidens, magyar és rezidens külföldi állampolgár. (Csak az alábbi országokból származó állampolgárok vehetnek részt az ügyletben: EGT tagállamok állampolgárai.)

Amennyiben az Adós életkora a kölcsön lejáratakor meghaladja a 65. életévet, abban az esetben 21 évesnél idősebb és a kölcsön lejáratakor 65. életévét be nem töltött Adóstárs bevonása szükséges. 

A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő Igénylő nem hitelezhető.

Egyéb feltételek:

 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén tartózkodási engedély,
 • Minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony, ebből 3 hónap a jelenlegi munkahelyen.
 • Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 2 éves folyamatos gazdasági tevékenység.
 • Egyedüli igénylés esetén minimum nettó 110.000 forint összegű havi rendszeres jövedelem, amennyiben Adóstárs is bevonásra kerül, abban az esetben az Adós/Adóstárs együttes havi nettó jövedelmének el kell érnie a 150.000 forintot.
 • Alkalmazottak esetén a jövedelemnek valamelyik, magyarországi hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlára kell érkeznie.
 • Legalább 3 hónapos lakossági forint bankszámlamúlt bármely hazai hitelintézetnél.


A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek és nem jelent egyoldalú kötelezettségvállalást a Bank részéről, a részletes információkat az FHB Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák.

1Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2A 4 munkaórán belüli bírálat kizárólag banki munkaidőn belül értendő, azaz hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, péntek: 8:00-14:00 óra között. Amennyiben az igénylés benyújtása adott munkanapon, a munkaidő lejáratát megelőző 4 órán belül történik, úgy a 4 órából (az adott fennmaradó időkeret a következő munkanap munkaidő kezdetétől) számítódik tovább. További részletes feltételekről az aktuális Személyi kölcsön Hirdetményben tájékozódhat.

3 A feltüntetett THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása a 2017. augusztus 01. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő feltételezésével történt. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

4 Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele rendszeres, legalább havi nettó 110.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett lakossági bankszámlájára. Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira.

5 Jövedelem átutalás vállalása melletti konstrukció alap feltétele a teljes futamidő alatt rendszeres, legalább havi nettó 240.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az FHB Banknál vezetett lakossági bankszámlájára. Amennyiben a feltétel nem teljesül, abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelem átutalás nélküli konstrukció átárazáskor aktuális kondícióira.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek