Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / FHB Személyi kölcsönök / FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsön
Nyomtatási nézet

FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsön

Saját autó vagy motorkerékpár az álma? FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsönnel gyorsan és egyszerűen megvalósíthatja!

Mire vehető igénybe az FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsön?

Önnek jelen személyi kölcsönnel lehetősége van saját részre személygépjárművet, törzskönyvvel rendelkező motorkerékpárt vásárolni.

Miért érdemes az FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsönt igénybe vennie?

 • Az autót, motorkerékpárt nem kell fedezetként bevonni.
 • A vásárlást követően egyből az Ön tulajdonába kerül a személygépjármű vagy motorkerékpár.
 • Fix törlesztőrészlettel egyenletesen fizethető a felvett összeg.1
 • 2017. július 24. napjától visszavonásig akár 4 munkaórán belül elbíráljuk igénylését a Hirdetmény szerinti igénylési feltételeknek megfelelő, hiánytalan dokumentáció fióki benyújtását követően.2 Amennyiben a Bank a vállalt elbírálási időt nem tartja be, a folyósítási jutalék nem kerül felszámításra.

Miért érdemes még az FHB Autóvásárlási Személyi Kölcsönét választania?

 • FHB Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukcióhoz képest kedvező kamattal igényelheti! THM: 17,46%
 • Nem szükséges jövedelmét a Banknál vezetett bankszámlára utalnia.

Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt igényelheti a 21. életévét betöltött cselekvőképes, a Bank által meghatározott feltételeknek megfelelő, rezidens magyar és rezidens külföldi állampolgár. (Csak az alábbi országokból származó állampolgárok vehetnek részt az ügyletben: EGT tagállamok állampolgárai.). Amennyiben az Adós életkora a kölcsön lejáratakor meghaladja a 65. életévet, abban az esetben 21 évesnél idősebb és a kölcsön lejáratakor 65. életévét be nem töltött Adóstárs bevonása szükséges.

A kölcsönt kizárólag a megvásárolni kívánt autó, motorkerékpár leendő tulajdonosai igényelhetik.

A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő Ügyfél nem hitelezhető.Egyéb feltételek:

 • A megvásárolni kívánt gépjármű vagy motorkerékpár a hitelkérelem befogadásakor maximum 10 éves lehet. A kölcsönösszeg folyósítását követően maximum 60 napon belül szükséges bemutatnia a törzskönyvet.
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén tartózkodási engedély,
 • Minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony, ebből 3 hónap a jelenlegi munkahelyen.
 • Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 2 éves folyamatos gazdasági tevékenység.
 • Egyedüli igénylés esetén minimum nettó 110.000 forint összegű havi rendszeres jövedelem, amennyiben Adóstárs is bevonásra kerül, abban az esetben az Adós/Adóstárs együttes havi nettó jövedelmének el kell érnie a 150.000 forintot.
 • Alkalmazottak esetén a jövedelemnek valamelyik, magyarországi hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlára kell érkeznie.
 • Legalább 3 hónapos lakossági forint bankszámlamúlt bármely hazai hitelintézetnél.
 • Saját névre és az állandó vagy bejelentett tartózkodási címre szóló vezetékes- vagy mobiltelefonos elérhetőség (lehet előfizetéses, feltöltőkártyás vagy céges).
 • FHB Banknál vezetett bankszámla megléte és annak fenntartása a teljes futamidő alatt.

A kölcsön összege

A kölcsön összege – a konstrukció minimum - maximum korlátai között  – 700.000 Ft és 5.000.000 Ft között igényelhető, de maximum a megvásárolni kívánt gépjármű vagy motorkerékpár bruttó vételárának 75%-a. Tehát az igényléshez minimum 25% önerő szükséges. A kölcsön összege szabadon meghatározható a konstrukcióra jellemző minimum és maximum összeg között.

 

A kölcsön futamideje

A kölcsön futamideje minimum 24 hónap (2 év), maximum 84 hónap (7 év). A futamidőt minden esetben egész évben kell meghatározni.


A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes információkat, az FHB Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák.


1Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2A 4 munkaórán belüli bírálat kizárólag banki munkaidőn belül értendő, azaz hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, péntek: 8:00-14:00 óra között. Amennyiben az igénylés benyújtása adott munkanapon, a munkaidő lejáratát megelőző 4 órán belül történik, úgy a 4 órából (az adott fennmaradó időkeret a következő munkanap munkaidő kezdetétől) számítódik tovább. További részletes feltételekről az aktuális Személyi kölcsön Hirdetményben tájékozódhat.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek