Főoldal/
Magánszemélyek / E-Szolgáltatások / Részletes Hiteláttekintő
Nyomtatási nézet

Részletes Hiteláttekintő

Részletes Hiteláttekintő szolgáltatásunkkal Ön aktuális információkat kaphat hiteleiről, így naprakészen tájékozódhat az FHB NetB@nkban egyebek mellett a soron következő befizetés esedékességéről és annak összegéről!

Amennyiben Ön rendelkezik FHB NetB@nk szolgáltatással valamint FHB Bank Zrt. vagy FHB Jelzálogbank Nyrt. által nyújtott kölcsönnel és a kölcsönügyletben adósként szerepel, a Részletes Hiteláttekintő segítségével megtekintheti kölcsöne főbb adatait.

A szolgáltatás beállítása

Amennyiben az FHB Bank Zrt.—nél bankszámlával rendelkezik, a díjmentes FHB NetB@nk szolgáltatást megrendelheti az FHB TeleBank 24 órás ügyfélszolgálatán, a +36 1 3344 344-es telefonszámon, vagy személyesen bármely bankfiókunkban.

Amennyiben (már) rendelkezik FHB NetB@nk hozzáféréssel, a Részletes Hiteláttekintő szolgáltatást néhány kattintással beállíthatja:

  1. Lépjen be az FHB NetB@nkba az FHB főoldalán.
  2. Válassza az On-line hitelkezelés lehetőséget, majd kattintson a Hitelbeállítások menüpontra.

Rendelje meg a szolgáltatást.

Az FHB NetB@nkban beállított Részletes Hiteláttekintő szolgáltatás lemondására személyesen van lehetősége.

 

Részletes Hiteláttekintő

A Részletes Hiteláttekintő szolgáltatás az FHB NetB@nkban az On-line hitelkezelésen belül a Hiteláttekintő menüpontban érhető el. Amennyiben rendelkezik Részletes Hiteláttekintő szolgáltatással, kattinthatóvá válik az egyes hitelek „Ügylet azonosító”-ja az ingyenesen elérhető táblázatban és tovább navigálhat a hitel részleteibe.

A szolgáltatás a hitelekkel kapcsolatos alapadatokon túl naprakész, részletes információkat nyújt hiteleivel kapcsolatban. Itt tájékozódhat

  • fennálló tőketartozásáról,
  • az aktuális éves ügyleti kamatról,
  • az esetleges késedelem összegéről a hitel devizanemében és forintban egyaránt,
  • a kamatperiódus váltás időpontjáról,
  • 12 havi törlesztés történetről
  • valamint a lekérdezés időpontjában érvényes törlesztési árfolyamról*

A szolgáltatás díja

A Részletes Hiteláttekintő szolgáltatás havidíja – a hitelügyletek számától függetlenül – a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla Hirdetmény, "Az FHB NetB@nk, FHB TeleBank elektronikus szolgáltatásokhoz kapcsolódó költségek, díjak" mellékletében található. A havidíj az Ön által kiválasztott lakossági bankszámlájáról kerül levonásra.

*Az FHB NetB@nk felületén közölt kölcsönnel kapcsolatos törlesztési árfolyamok tájékoztató jellegűek, a feltüntetett érvényességi dátumra vonatkoznak, és nem helyettesítik a Bank bármely adattal kapcsolatos hivatalos értesítését.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek