Untitled

Tippeljen helyesen kérdésünkre és nyerjen egy Wellness hétvégét!

A Nyereményjátékban történő részvétel feltétele egy sikeres NetB@nki Tranzakció azonosító megadása és a feltett kérdés megválaszolása.

A Játékban való sikeres részvételhez az alább leírtakat kell teljesítenie a Játékosnak:

  • 1. Kérjük, a jobb oldali mezőbe írja be sikeresen teljesített NetB@nki tranzakciójához köthető Tranzakció azonosítóját*!
  • 2. Kérjük, tippeljen egy pozitív egész számot (1, 2, 3 …). A nyereményjáték győztese az a személy, aki azt a legkisebb számot tippeli meg, amelyiket a játékban résztvevők közül senki más nem tippelt.

A Nyereményjáték nyertese 1 darab 2 személyes 2 éjszakás, Wellness hétvégére jogosító ajándékutalványt nyer a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Szállodába.

Nyertes az a Játékos lehet, aki a Játékszabályzat 4. pontjában szereplő részvételi feltételeket teljesíti, továbbá megad egy sikeres NetB@nki Tranzakció azonosítót, és a második kérdésre adott válasza az a legkisebb pozitív egész szám, amelyre más nem tippel, azok közül a Játékosok közül, akik 2017. április 01. és 2017. május 31. között sikeresen regisztráltak a Játékra.

* A következő sikeres NetB@nki tranzakció típusokat vesszük figyelembe kiértékeléskor:

Tranzakció azonosító:

A tranzakció megadását követően a NetB@nki felületen a sikeres tranzakció befogadásáról szóló kék szövegben található 8-10 számjegyből álló kód.

Minta:A Játék időtartama: 2017. április 01. nap 08:00 órától 2017. május 31. nap 16:00 óráig.

A Játék ideje alatt bármikor és többször elküldheti tippjét, azonban egy Tranzakció azonosító kizárólag egyszer használható fel.

Játékszabályzat

A Tranzakció azonosító és a Játék kérdésének megválaszolására és elküldésére a jobb oldali Regisztrációs Űrlap kitöltésével van lehetősége.

Untitled

Nyereményjáték Űrlap
Tippeljen és nyerjen!

Tranzakció azonosító *
Az Ön tippje *
Nyilatkozat a Játékszabályzat szerinti adatkezeléshez *

Játékszabályzat
* Kötelező mező