Untitled

Fontos Önnek a Család, a kényelem és a már eddig is tapasztalt szakértelem?

Akkor élvezze az FHB Bank 6 vagy akár 12 hónapra szóló díjmentes számlavezetését!

Mit kell tennie a 6 hónapra szóló díjmentes számlavezetéshez?

  • Nyisson 2017. június 30. napjáig FHB Lakossági Bankszámlát.1
  • Számláját vonja be Díjcsökkentő Családi Csomagba, mely szolgáltatással Ön, és a Családba bevont többi számla tulajdonosa is további kedvezményekre válik jogosulttá.2

A fentiek, valamint a számlacsomagjához tartozó jóváírásra vonatkozó feltételek3 teljesülése esetén a számlanyitást követő 6 hónapon keresztül a számlavezetési díját utólagosan jóváírjuk az Ön számláján.

Mit kell tennie a 12 hónapra szóló díjmentes számlavezetéshez?

  • A fenti feltételeken túl válassza a kényelmet, váltson Bankot a mi segítségünkkel!
  • Hozza át az új FHB bankszámlájára Bankváltás szolgáltatásunkon keresztül a rendszeres megbízásait, valamint a számlájára érkező jóváírásait,

és a számlanyitást követő 12 hónapon keresztül a számlavezetési díját utólagosan jóváírjuk az Ön számláján.

Tudjon meg többet bankszámláinkról, és kezdeményezzen bankszámlanyitást online folyamatunk segítségével!

Untitled

Igényeljen most!
Hamarosan visszahívjuk!

Név *
E-mail cím *
Telefonszám *

pl.: +36201234567

Kérjük jelölje hogy milyen ügyben kéri a visszahívást *
Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Lablec
A tájékoztatás nem teljes körű, a lakossági bankszámlák részletes leírását és a további részleteket az FHB Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, az egyes bankszámlákra vonatkozó Hirdetmények, és az FHB Bank Zrt. lakossági bankszámlákra vonatkozó Hirdetményének az FHB Lakossági Bankszámlákhoz kapcsolódó kedvezményprogramokról szóló 5. számú melléklete tartalmazzák.

Az FHB bankszámlák az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

1 Az akció az új, FHB-nál vezetett bankszámlával eddig nem rendelkező Ügyfelek részéről 2017. március 1. és 2017. június 30. között megnyitott FHB Lakossági Folyószámla, FHB Aktív, FHB Nyugdíjas, FHB Hello, FHB Prémium, FHB Közszféra, FHB Flotta Kedvezmény vagy FHB Flotta Prémium bankszámlákra érvényes.

2 FHB Díjcsökkentő Családi Csomagban nyújtott kedvezmények: mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár. Családon belül a Családi számlakörbe bevont számlák közötti NetBankon indított, havi első 2 darab eseti és állandó forint átutalások díja 0 Ft, a többi tranzakció díja 53 Ft/darab.

3 Az FHB Lakossági Folyószámla, FHB Aktív, FHB Nyugdíjas, FHB Prémium, FHB Közszféra, FHB Flotta Kedvezmény vagy FHB Flotta Prémium számlacsomagokhoz tartozó havi jóváírási feltétel összegét, valamint az FHB Hello bankszámlára vonatkozó bankkártyás vásárlási feltételeket az FHB Bank lakossági bankszámlákra vonatkozó Hirdetményének az FHB Lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó Kedvezményprogramokról szóló 5. számú melléklete tartalmazza. A feltétel teljesítése esetén a terhelt számlavezetési díjak a terhelést követő hónap utolsó munkanapjáig kerülnek jóváírásra.