• 1Számlacsomag választása
 • 2Adatok megadása
 • 3Adatok ellenőrzése
 • 4Visszaigazolás
 • 5Számlája elkészült

Válassza ki az Ön pénzügyi szokásaihoz illeszkedő optimális bankszámlacsomagot és kattintson a Számlanyitás gombra.


Az Ön életkora:
Kötelező mező!
Az Ön rendszeres havi nettó jövedelme:
Kötelező mező!
Ön a közszférában* dolgozik?
Kötelező mező!

* Ide értendőek: a közalkalmazottak, köztisztviselők, katonák, rendőrök, bíróságok, ügyészségek alkalmazottai az FHB Bank Lakossági Bankszámla Hirdetmény 1.7. sz. mellékletében foglaltak szerint.


Az Ön számára ajánlott Bankszámla

Takarék Nyereménybetét

Regisztráljon egyszerűen és gyorsan Takarék Nyereménybetétre, hogy mihamarabb esélyt kapjon havi nyerménysorsolásainkon való részvételre!
További részletek, díjak

 • A csomag tartalma
 • Takarék Nyereménybetét
 • FHB TeleBank
 • FHB NetB@nk
 
 
Takarék Nyereménybetét

Takarék Nyereménybetét (továbbiakban: Nyereménybetét) díjmentes havi számlavezetési díjú Alfa számlacsomag nyitása mellett is elhelyezhető

 

A Takarék Nyereménybetét már 10 000 forinttól leköthető!

Vásároljon Takarék Nyereménybetétet, és 2017. március 08. napjával kezdődően nyerjen havonta az alábbi nyeremények közül


 • gépjármű
 • robogó
 • Notebook.hu ajándékkártya

 

Minél több vagy nagyobb értékű Takarék Nyereménybetétet vásárol, annál nagyobb eséllyel nyerheti meg a havonta kisorsolt nyereményeket!

 

Ne szalassza el a lehetőséget!

A betétben 10.000-rel osztható összeg köthető le. A legkisebb leköthető összeg: 10.000 Forint, az egy ügyfél által elhelyezhető maximális összeget – az Ajándékozás kivételével – nem korlátozzuk.

A Bank a sorsolásban résztvevő Nyereménybetétek kamataiból – a mindenkor érvényben lévő Hirdetményben meghatározott kamatmértékkel – Nyereményalapot képez (nyereménytárgyak megvásárlására szolgáló alap).

 

A Nyereményalapban összegyűlt betéteket a Bank Nyereményidőszakonként kisorsolja.

 

Sorsoláson való részvétel feltétele: legalább a sorsolás hónapját közvetlenül megelőző teljes naptári hónapban megszakítás nélkül forgalomban lévő betétek, továbbá azon betétek, amelyek a nyereményidőszakot (hó 1. napjától hó utolsó napjáig tartó időszak) megszolgálták, de a sorsolás előtt már visszaváltásra kerültek.

Az egyes Nyereményidőszakokban sorsolandó Nyereményeket a Bank Hirdetményben teszi közzé.

 

A nyereménybetét részletes szerződési feltételeit, a Lakossági Bankszámla Hirdetmény vonatkozó melléklete és A Lakossági Takarék Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A nyereménytárgyakra vonatkozó leírás, a 2017.07.01-től hatályos Hirdetmény szerint kerültek feltüntetésre.

Az Alfa számlához jutás részletes feltételeit a Hirdetmény - lakossági bankszámlákra vonatkozóan és A lakossági és pénzforgalmi bankszámlák Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 Bankszámlájához a bankszámlanyitáskor széles bankkártya palettánkból választhat.

Az FHB Bank Maestro, MasterCard Standard és Gold valamint Visa Electron, Classic és Gold kártyák széles választékát kínálja Önnek. Kártyáink között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt, legyen szó vésett vagy dombornyomott kártyáról, olyanról amivel az interneten tud vásárolni, amivel akár egy érintéssel is tud fizetni bel- és külföldön egyaránt vagy külföldi utazásaikor szállásfoglalás és autóbérlés során, elektronikus kapcsolat nélkül is tudja használni.

A Család Bankjaként az FHB Díjcsökkentő Családi Csomagba történő belépés esetén kedvezményeket biztosítunk a család minden tagjának. Ha legalább két családtagja nálunk vezeti a bankszámláját, egy bankszámlavezetési díjat minden hónapban megspórolhat!

Számlanyitás adatai

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek