Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / FHB Nyugdíjas Bankszámla
Nyomtatási nézet

FHB Nyugdíjas Bankszámla


Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem

Az FHB Nyugdíjas Bankszámla szolgáltatásai:

 • 0 FT bankkártyával végrehajtott vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Kedveszményes számlavezetési díjat biztosítunk az Ön részére, amennyiben Ön a nyugdíját az FHB Nyugdíjas Bankszámlájára utaltatja, vagy rendelkezik az FHB időskori jelzálogjáradék termékkel, és elektronikus számlakivonatot igényel.
 • Érintő funkcióval ellátott FHB Maestro Érintő betéti kártya az első évben éves díj felszámítása nélkül, vagy az első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással.*
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott eseti és rendszeres átutalási tranzakciók a családi körbe bevont számlák között - 2017. október 02. napjától 2018. március 31. napjáig tartó akciónk időtartama   alatt: havi 2 db 0 Ft, azt követően is csak is csak 53 Ft/db – amennyiben az Ön bankszámlája is családi körbe bevonásra került. (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról)
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • FHB TeleBank és FHB NetB@nk elektronikus szolgáltatásainkhoz 0 Ft-ért férhet hozzá.
 • Az egész világon vásárolhat és pénzt vehet fel kártyájával, melyről az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően Ön azonnali üzenetet kap telefonjára.

Tudjon meg többet az FHB SMS Szolgáltatásról! >>

 • A számláról törlesztheti az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél vagy az FHB Bank Zrt.-nél fennálló hiteleit.
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlán így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A számlacsomagot a 60. életévüket betöltött, vagy az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél időskori jelzálogjáradék szerződéssel rendelkező Ügyfeleink igényelhetik. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 4.005 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 6.006 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a BankPénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) FHB Nyugdíjas Bankszámla az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek