Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / FHB Nyugdíjas Bankszámla
Nyomtatási nézet

FHB Nyugdíjas Bankszámla

Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem


Az FHB Nyugdíjas Bankszámla szolgáltatásai:

 • 0 FT bankkártyával végrehajtott vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Ha Ön nyugdíját az FHB Nyugdíjas bankszámlájára utaltatja, vagy rendelkezik az FHB időskori jelzálogjáradék termékkel, és elektronikus számlakivonatot igényel, úgy a havi számlavezetési díj Ön számára kedvezményes.
 • Érintő funkcióval ellátott FHB Maestro betéti kártya az első évben éves díj felszámítása nélkül, vagy az első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással.*
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott eseti és rendszeres átutalási tranzakciók a
  családi körbe bevont számlák között
  - 2016. április 1. napjától 2016. szeptember 30. napjáig tartó akciónk időtartama   alatt -: havi 2 db 0 Ft, azt követően is csak is csak 53 Ft/db – amennyiben az Ön bankszámlája is családi körbe bevonásra került. (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról)
 • 0-Ft-ért férhet hozzá FHB TeleBank és FHB NetB@nk elektronikus szolgáltatásainkhoz
 • Az egész világon vásárolhat és pénzt vehet fel kártyájával, melyről az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően Ön azonnali üzenetet kap telefonjára.
 • A számláról törlesztheti az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél vagy az FHB Bank Zrt.-nél fennálló hiteleit.
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlán így még magasabb kamathoz juthat.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A számlacsomagot a 60. életévüket betöltött, vagy az FHB Jelzálogbank Nyrt-nél időskori jelzálogjáradék szerződéssel rendelkező Ügyfeleink igényelhetik. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Bankkártya esetén 3.990 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 5.983 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) FHB Nyugdíjas Bankszámla az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek


 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek