Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / FHB Lakossági Folyószámla
Nyomtatási nézet

FHB Lakossági Folyószámla

Az FHB Lakossági Folyószámla megegyezik a 2016.október 15.-ig FHB Alap Bankszámla elnevezésű szerződésekkel. 

Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem

FHB Lakossági Folyószámla – egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámla, amellyel alacsony költségek mellett vehet fel készpénzt, az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és az FHB Bank Zrt.-nél felvett hiteleit törlesztheti, valamint betétet köthet le

Az FHB Lakossági Folyószámla 0-Ft-os szolgáltatásai:

 • Érintő funkcióval ellátott FHB Maestro betéti kártya az első évben éves díj felszámítása nélkül,*
 • 0-Ft-ért férhet hozzá FHB TeleBank és FHB NetB@nk elektronikus szolgáltatásainkhoz

További szolgáltatások:

 • Első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0-Ft-os külföldi utasbiztosítással.*
 • Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott eseti és rendszeres átutalási tranzakciók a családi körbe bevont számlák között - 2017. október 02. napjától 2018. március 31. napjáig tartó akciónk időtartama alatt -: havi 2 db 0 Ft, azt követően is csak is csak 53Ft/db. – amennyiben az Ön bankszámlája is a  családi körbe bevonásra került-  (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.
 • Váratlan helyzetekre folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez FHB lakossági bankszámla szükséges, THM: 28,66%).
 • Ha a bankszámlájára utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját, (továbbiakban együtt fizetés) úgy (3 havi rendszeres jövedelem átutalás esetén) a hitelkeret akár fizetésének háromszorosa is lehet.**

A Banknál lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 5.003 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 8.007 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

**Az adósminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) FHB Lakossági Folyószámla az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek