Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / FHB Globál Devizaszámla
Nyomtatási nézet

FHB Globál Devizaszámla

Devizában kíván megtakarítani? Alkalmanként teljesít devizában fizetéseket? Külföldre utazik, ezért szüksége lehet valutára is? Önnek ajánljuk az FHB Globál Devizaszámlát EUR, USD, CHF vagy GBP devizanemben.

 

Segítünk kiválasztani az Önhöz leginkább passzoló FHB Bankszámlát!Számlaválasztó kalkulátor

 

Az FHB Globál Devizaszámla 0 Ft-os szolgáltatásai:

 • Számlavezetés, amennyiben e-számlakivonat igénylése történik
 • Érintő funkcióval ellátott FHB Maestro Érintő betéti kártya első éves díja*
 • FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés

Az FHB Globál Devizaszámla további szolgáltatásai:

 • Első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi
  utasbiztosítással*
 • Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - vásárolhat és pénzt vehet fel kártyája segítségével, melyről az FHB SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően Ön azonnali üzenetet kap telefonjára. Tudjon meg többet az FHB SMS Szolgáltatásról! >>
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.
 • A Banknál lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 3.504 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 5.505 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) FHB Globál Devizaszámla az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek