Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / FHB Aktív Bankszámla
Nyomtatási nézet

FHB Aktív Bankszámla

Fontosnak tartja a kedvezményes számlavezetést? Aktívan használná bankkártyáját és szívesen élne az elektronikus csatornák nyújtotta lehetőségekkel? Utaltassa hozzánk jövedelmét és válassza az FHB Aktív Bankszámlát.

Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem

Amennyiben aktívan használja számláját, de emellett kedvező díjú bankszámlát keres, akkor Önnek kínáljuk az FHB Aktív Bankszámlát.

FHB Aktiv Bankszámla


Az FHB Aktív Bankszámla díjmentes szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Érintő funkcióval ellátott FHB Maestro betéti kártya első éves díja **
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott, családi körbe bevont számlák közötti eseti és rendszeres átutalási tranzakciók – 2017. október 02. napjától 2018. március 31. napjáig tartó akciónk időtartama alatt (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról).
 • FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés

További szolgáltatások:

 • Első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő és Visa Classic Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással***
 • Kedvezményes számlavezetés, amennyiben az adott hónapban a megfigyelési időszak alatt a bankszámlára összesen legalább 120.000 Ft-os jövedelem-jóváírás érkezik – akár több részletben is –, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése történik.*
 • Kedvező díjazású belföldi forint átutalások és csoportos beszedési megbízások a közüzemi számlák fizetésére – amennyiben azokat Netb@nk szolgáltatásunkon keresztül nyújtja be
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • Váratlan helyzetekre folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez FHB lakossági bankszámla szükséges; THM: 28,44%). Ha a bankszámlájára utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját) úgy 3 havi rendszeres jövedelem átutalás esetén a hitelkeret akár fizetésének háromszorosa is lehet.****
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

 

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámla megnyitásának feltétele a számlanyitással egyidejűleg bármilyen típusú betéti kártya igénylése. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

* A kedvezményes számlavezetés feltétele a bankszámlára összesen legalább havi 120 000 Ft-os jövedelem-jóváírás érkezetése  akár több részletben is, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése. A jóváírási feltétel nem teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 3.530 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 3.750 Ft. A jóváírási feltétel teljesítése esetén a havi számlavezetési díj postai úton kiküldött számlakivonattal 424 Ft, e-számlakivonattal 199 Ft.

** Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 4.005 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

*** Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja MasterCard Standard Érintő és Visa Classic Érintő Bankkártya esetén 6.006 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

**** Az adóminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

A(z) FHB Aktív Bankszámla az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek