Untitled

Az FHB Széfszolgáltatással nem csupán biztonságban tudhatja értékeit, de a nap 24 órájában hozzájuk is férhet!

Az FHB Széfszolgáltatás egy olyan értékmegőrző szolgáltatás, amely biztonságos megoldást nyújt értéktárgyai, értékpapírjai elhelyezésére:

 • teljes diszkréció
 • maximális biztonság
 • éjjel-nappal biztosított hozzáférés
 • akár rövidebb időtartamra is
 • gépjárművel közvetlenül megközelíthető széfterem

Az FHB Bank budapesti, Üllői út 48. szám alatti, magas szintű biztonsági követelményeknek megfelelő széftermében többféle méretben választhat értékmegőrző rekeszeink közül, akár már két hónap időtartamra is.
FHB

Ha 2017. szeptember 30. napjáig Széfet igényel az FHB Banknál, a Széfhez tartozó Ügyfélkártya és Széfkulcs díját teljes egészében elengedjük!


Hozzáférés és biztonság

Értékeihez a nap 24 órájában biztonságosan hozzáférhet. Ha autóval érkezik, széftermünket központi mélygarázsunkon keresztül is megközelítheti. Széfrekeszéhez, az Ön és értékeinek biztonsága érdekében, kizárólag az Önnél lévő Ügyfélkártyával, valamint az Önnél és a biztonsági szolgálatunk munkatársánál lévő Széfkulcs együttes használatával juthat hozzá. A rekeszben tárolt értéktárgyakat ezután egy erre a célra kialakított helyiségben, diszkréten kezelheti.

Elhelyezhető értéktárgyak:

 • okmányok, iratok
 • ékszerek
 • egyéb értéktárgyak

Kedvezmények

  Amennyiben több széfet bérel, a második Széfkulcs- és Ügyfélkártya díjának 50%-át, a harmadik Széfkulcs- és Ügyfélkártya díjának 100%-át elengedjük.

 • Ha egy összegben kifizeti az éves díjat, a 12. havi díjat elengedjük.
 • Prémium Gold ügyfeleink számára 20% havidíj-kedvezményt biztosítunk.

Szerződéskötés

Az FHB Széfszolgáltatás igénybevételéhez Önnek szüksége lesz egy FHB lakossági, vagy vállalati, forint devizanemű bankszámlára, melyről a szolgáltatás díja automatikusan kiegyenlítésre kerül. Szerződéskötéshez foglaljon időpontot a Budapest, Üllői út 48. szám alatti bankfiókunkba, ahol a számlanyitást követően azonnal hozzáférhet saját széfrekeszéhez!

Untitled

Kérjen visszahívást!

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám *

Pl.: +36201234567

Milyen típusú széfet bérelne? *
Milyen időtartamra bérelne széfet?
Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 
Untitled

1 A széfek szélessége és mélysége azonos, a szélesség 320 mm, a mélység 492 mm.
2 Az ÁFA mértéke 27%, a szolgáltatás havi díja tartalmazza az elhelyezett értéktárgyakra vonatkozó biztosítás díját.
3 Egyszeri alkalommal, a szerződés megkötésekor fizetendő díj.
4 Egyszeri alkalommal fizetendő díj, a szerződés lejártakor a Bank visszatéríti az Ügyfél részére az FHB Széfszolgáltatás Általános Szerződési Feltételeiben meghatározottak szerint.

A tájékoztatás nem teljes körű, a Széfszolgáltatásáról és a részletes díjszabásról további információkat a szolgáltatáshoz kapcsoldódó Hirdetményben, valamint FHB Széfszolgáltatás Általános Szerződési Feltételeiben talál.