Bankot váltani egyszerűen is lehet. Segítünk!

  • Keresse fel bankfiókunkat.
  • Tanácsadója segítségével válassza ki az Önnek leginkább megfelelő bankszámlát.
  • Jövedelem-átutalási nyilatkozatát a kitöltést követően Bankunk postázza a munkáltatója vagy a nyugdíjfolyósító felé.
  • Fizetési megbízásait sorban állás nélkül áthozhatja új számlájára! A megbízások áthelyezéséért nem kell elmennie régi bankjába vagy a szolgáltatóhoz ügyet intézni, mindössze egy korábbi bankszámlakivonatát vagy szolgáltatói számláit kell átadnia személyes tanácsadójának. Más banknál lévő csoportos beszedési megbízásait, fix összegű állandó megbízásait azonnal felvesszük újonnan nyitott bankszámlájára.
  • Folyószámlahitellel rendelkezik jelenlegi bankjánál? FHB Folyószámlahitelt már a számlanyitással egy időben igényelhet!
  • Előző bankjánál mindössze a számlazárás és a fennálló hitelek megszüntetése iránti kérelmét szükséges benyújtani!


Az FHB Bankváltással kapcsolatban részletes információval szolgálunk az FHB TeleBank +36 1 3344 344-es telefonszámán, vagy keresse fel bármely bankfiókunkat, ahol tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére!


Ismerje meg a Magyar Bankszövetség által ajánlott bankváltási folyamatot is
– Egyszerűsített bankváltás a 6/2009. számú ajánlás alapján.

A fenti Egyszerűsített bankváltási eljárás kizárólag a Magyar Bankszövetség 6/2009. számú, a lakossági bankszámlák közötti bankváltás megkönnyítésére irányuló Ajánlásához csatlakozó bankok között bonyolított bankváltásra terjed ki.

Az Egyszerűsített bankváltás során a régi számlavezető bankjánál megadott

  • csoportos beszedési megbízásainak,
  • illetve heti/havi/negyedéves/éves gyakorisággal teljesülő állandó átutalásainak

az FHB Banknál vezetett bankszámlájára való áthelyezését elintézzük Ön helyett, sőt, akár régi bankjánál lévő bankszámlája megszüntetését is kezdeményezheti nálunk.

Nem kell mást tennie, mint jelezni az FHB bankfiókjában bankváltási szándékát.

Az Ajánlás részletei megtalálhatók a Magyar Bankszövetség honlapján, a bankváltással kapcsolatos további részletekről pedig itt olvashat.