Mielőtt külföldre utazna... • Értesítsen minket úti céljáról, így megelőzhetjük bankkártyájának esetleges szükségtelen zárolását a szokatlan külföldi tranzakciók miatt. Utazását bejelentheti jelen online felületen, illetve az FHB TeleBankon keresztül, a +36 1 3344 344 telefonszámon.
 • Kössön utasbiztosítást! A nyaralás alatti balesetek és betegségek éppen elég kellemetlen élménnyel szolgálhatnak, ne tetézze még az ezek miatt fizetendő számlákkal is.
 • Jegyezze fel bankunk elérhetőségeit! Mentse el a bank külföldről hívható elérhetőségeit telefonján, hogy pl. bankkártyája esetleges elvesztése esetén azonnal intézkedhessünk.

FHB TeleBank: +36 1 3344 344

 • Ellenőrizze és aktualizálja a bankunknál megadott elérhetőségeit!
 • Jegyezze fel, hogy mire lesz szüksége, ha külföldről telefonon szeretné sürgős banki ügyeit intézni! (T-PIN kód, aktív TeleBank szolgáltatás)


A bankkártyák külföldi használatáról

 • Miért fordulhat elő, hogy a bank átmenetileg blokkolja a kártyáját külföldi használat esetén?
  Az általános vásárlási szokásoktól feltűnően eltérő, szokatlan tranzakciók esetén amennyiben kollégáink nem tudják telefonon egyeztetni a tranzakciót a kártyabirtokossal, a bank átmenetileg zárolhatja a kártyát, az esetleges visszaélések megelőzése céljából.
 • Mi történik, ha előre értesíti bankját tervezett utazásáról?
  A banki rendszerek az Ön védelmében folyamatosan ellenőrzik a bankkártyás tranzakciókat. Ha tudatja velünk külföldi tartózkodásának tényét, pontosabban tudjuk a munkánkat végezni. Az utazás célját és időtartamát rögzítjük rendszerünkben, ezzel csökkentve a szükségtelen zárolás lehetőségét.

Kérjük, adja meg adatait!

Adatainak egyeztetése érdekében
munkatársaink felveszik Önnel a
kapcsolatot.**

Név: *
Anyja neve *
Születési idő *

Pl.: 1991-01-01

Telefonszám: *

Pl.: +36701234567

Amennyiben az FHB Bank Zrt. felé bejelentett telefonszámon várhatóan nem lesz elérhető, kérjük, adjon meg másik telefonos elérhetőséget. A banknál megadott elérhetőségeit ellenőrizheti FHB TeleBankon keresztül vagy bármelyik FHB bankfiókban. 

Úti cél (ország) *
Utazás kezdő dátuma *

Pl.: 2013-08-01

Utazás befejező dátuma *

Pl.: 2013-08-10

Megjegyzés
Adatkezelési hozzájárulás *
Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
** Bejelentését ezt követően tekintjük véglegesnek