FHB PRÉMIUM GOLD

személyre szabott szakértelem

Az Ön pénzügyi biztonságának megteremtése és befektetései értékének növelése a mi sikerünk is. Személyi bankárának kiemelt figyelme, kedvezményes prémium banki szolgáltatásaink és egyedi lehetőségeink biztos alapot nyújtanak pénzügyi tervei megvalósításához. Prémium Gold szolgáltatásunk a prémium banking valamennyi előnyét egyesíti, hogy Ön időkímélő módon, szakértő tanácsadók segítségével intézhesse bankügyeit.

Prémium banki szolgáltatások

FHB Prémium forint bankszámla Prémium ügyfeleink számára ajánlott bankszámlánk maximálisan megfelel a prémium banking követelményeinek.

 • Kedvezményes számlavezetés.*
 • Kedvezményes éves díjú, magas presztízsértékű MasterCard Gold kártya, 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással.
 • A bankkártyás vásárlás díja belföldön és külföldön egyaránt 0 Ft.
 • Magas, sávos, a mindenkori piaci kamathoz igazodó, látra szóló kamatozás.
 • A MasterCard Prémium Selection Program keretében számos kedvezményt kínálunk Önnek, és külföldi útjai során is számíthat ránk: a bankkártyához
  0 Ft-ért az Allianz Biztosító baleset-, poggyász- és utasbiztosítása kapcsolódik.
 • Deviza bankszámlavezetés

  Nálunk többféle; EUR, USD, CHF és GBP devizanemben is vezethet bankszámlát, minden esetben kedvezményes feltételekkel, és az első évben 50%-os díjkedvezménnyel igényelhet MasterCard Standard bankkártyát,
  0 Ft-os külföldi utasbiztosítással. Válassza az előbb említett devizanemekben nyitható, sávos kamatozású FHB Trezor Megtakarítási Betétszámlánkat, 0 Ft-os havidíjjal!

 • Személyi bankár

  Az Ön ideje és eredményessége nekünk is fontos! Személyi bankáraink szakértő segítséget nyújtanak lekötési és átutalási megbízásaihoz, illetve az értékpapír ügyletekhez kapcsolódó tranzakciókhoz**. Sőt, ennél is többet nyújtunk: figyelemmel kísérjük bankunknál kezelt portfólióját, felhívjuk a figyelmét a lejárati időpontokra, és segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő megtakarítási lehetőségeket.

 • Prémium Hitelek

  A Bank az alábbi hiteltermékeknél az itt feltüntetett hitelkeretet/hitelösszeget kínálja az ügyfél igénye esetén, a benyújtott kérelem alapján hozott banki üzleti döntés függvényében és feltételeivel:

  1. FHB Extra Lakossági Folyószámla Hitelkeret – 1 millió Ft kerettel.
  2. FHB Extra Hitelkártya – 1 millió Ft kerettel.
  3. FHB Prémium Személyi Kölcsön – 1 millió Ft összegben.
 • Az ügyfél egyedi igénye és a Bank pozitív döntése esetén az összesen legfeljebb 3 millió Ft hitelkeret/hitelösszeg egy – fent nevesített – termék keretében is igényelhető.

 • FHB Széfszolgáltatás

  Az FHB Széfszolgáltatás egy olyan értékmegőrző szolgáltatás, amely biztonságos megoldást nyújt értéktárgyai, értékpapírjai elhelyezésére.
  Az FHB Bank budapesti, Üllői út 48. szám alatti,belvárosi központjának magas szintű biztonsági követelményeknek megfelelő széftermében többféle méretben választhat értékmegőrző rekeszeink közül, akár már két hónap időtartamra is. Értékeihez a hét minden napján 24 órában biztonságosan hozzáférhet. Ha autóval érkezik, széftermünket központi mélygarázsunkon keresztül is megközelítheti. Széfrekeszéhez, az Ön és értékeinek biztonsága érdekében, kizárólag az Önnél lévő Ügyfélkártyával, valamint az Önnél és a biztonsági szolgálatunk munkatársánál lévő Széfkulcs együttes használatával juthat hozzá. A rekeszben tárolt értéktárgyakat ezután egy erre a célra kialakított helyiségben, diszkréten kezelheti.
  Az FHB Széfszolgáltatás havidíjából Prémium Gold ügyfeleink számára 20% kedvezményt biztosítunk.

* Amennyiben az adott hónapban a számlatulajdonos a mindenkori lakossági bankszámla hirdetményben megfogalmazott feltételeket bármelyikét teljesíti és e-számlakivonatot igényel.
** Egyedi szolgáltatásként hangrögzítéses telefonon fogadjuk hívását hétfőtől csütörtökig 08.00 és 18.00 óra között,illetve pénteken 08.00 és 16.00 óra között, figyelembe véve a mindenkori hirdetményekben és kondíciós listákban adott megbízásokra vonatkozó benyújtási határidőket.

Befektetés
Prémium banki szolgáltatásaink a befektetésekre is kiterjednek.

  Szélesebb, treasury ügyletekkel bővített termékpaletta

 • Határidős ügyletek, konverzió lebonyolítása kedvezményes árfolyamon, keretszerződés alapján.
 • Egyedi igényre szabott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, ügyletek.
 • Kedvezmények

 • A befektetési számlavezetés alapdíját nem számítjuk fel.
 • A befektetési számlán kezelt értékpapírok után kedvezményes állománydíjat számítunk fel.
 • A Budapesti Értéktőzsdére bevezetett részvények vonatkozásában adott megbízások teljesítése, kedvezményes díjjal.
 • Kényelem

 • Külön megállapodás alapján a Bank által forgalmazott értékpapírokra vonatkozó tranzakciós megbízásokat hangrögzítéses telefonvonalon is megadhatja.

Finanszírozás

Prémium
Hitelek

A Prémium Hitelek közül az alábbiakat kínálja az FHB Bank Zrt. (továbbiakban: Bank) 1 millió Ft hitelkeret/hitelösszeg erejéig az Ügyfél igénye esetén, a benyújtott igénylés alapján hozott banki üzleti döntés függvényében és feltételeivel:

 • FHB Extra Lakossági Folyószámla Hitelkeret
  THM: 19,12%1.
 • FHB Extra Hitelkártya
  THM: 37,60%2.
 • FHB Prémium Személyi Kölcsön
  THM: 9,26%3.

Az Ön egyedi igénye és a Bank pozitív döntése esetén az összesen legfeljebb 3 millió Ft hitelkeret/hitelösszeg egy – fent nevesített – termék keretében is igényelhető.

A részletekkel kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársainkhoz!
Kapcsolódó dokumentumokat: FHB Extra Folyószámlahitel és FHB Betétfedezetes Folyószámlahitel hirdetménye, Bankszámla Alaphirdetmény, Hitelkártya hirdetmény, Prémium Gold szolgáltatás hirdetménye, Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzat, A lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, A lakossági hitelkártyák Általános Szerződési Feltételei, Az FHB Személyi kölcsön Általános Szerződési Feltételei, megtalálja az alábbi elérhetőségeken:
https://www.fhb.hu/maganszemelyek/Fontos-tudnivalok/Hirdetmenyek
https://www.fhb.hu/maganszemelyek/Fontos-tudnivalok/USZ-ASZF

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank honlapját, ahol hasznos termékleírásokat és az összehasonlítást segítő
alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés számító program) érhet el.
http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem


1A THM meghatározása a 2017. március 01. napján érvényes kondíciók és hatályos jogszabályok figyelembevételével 1 000 000 Ft-os, teljes kihasználtságú, 1 éves futamidejű hitelkeretet feltételezve.

2A THM meghatározása a 2017. június 19. napján érvényes kondíciók és hatályos jogszabályok figyelembevételével 375 000 Ft összegű, teljes kihasználtságú hitelkeret és 1 éves futamidő feltételezésével történt.

3A THM meghatározása a 2017. június 19. napján érvényes kondíciók és hatályos jogszabályok figyelembevételével 3 000 000 Ft kölcsönösszeg folyósítása esetén 5 éves futamidő feltételezésével történt.

Személyes kapcsolattartás

 • Személyes tanácsadás az FHB Bank Prémium fiókjának (Budapest, VIII. Üllői út 48.) exkluzív tárgyalójában.
 • Tárgyalásokhoz ingyenes parkolási lehetőség az FHB Bank Üllői úti székházában (megközelíthető a Kisfaludy utca felől).
 • FHB Prémium Gold TeleBank szolgáltatások a nap 24 órájában a 06-80-FHB-FHB (06-80-342-342), ingyenesen hívható telefonszámon.
Fodor Béla - prémium banking ügyfélkapcsolati igazgató
Fodor Bélaprémium ügyfélkapcsolati
igazgató
+36 1 452 9213
Széplaki Barbara – prémium banking referens
Széplaki Barbaraprémium ügyfélkapcsolati
referens
+36 1 483 8591

Kérjen visszahívást Írjon nekünk

Igényelje Prémium Gold szolgáltatásunkat,

 • ha megtakarítása eléri a legalább 20 millió Ft-ot, vagy ha havonta legalább 500 ezer Ft-ot elérő külső jóváírás érkezik FHB lakossági bankszámlájára (a feltételek teljesüléséig maximum 3 hónap türelmi időszak a Prémium Gold Szerződés megkötésétől számítva).
 • A Prémium Gold szolgáltatás 3 hónapig díjmentes, és havi díja a 3. hónap után is mindössze 1690 Ft.

Kérjen visszahívást

Hibás nevet adott meg!

Hibás telefonszámot adott meg!

Hitel gyorsan és egyszerűen, betét- és értékpapír fedezettel, kiemelkedően kedvező kamatozással, privát ügyintézés mellett!


Most nem kell választania, hogy pénzét tovább kamatoztassa vagy belevágjon egy vonzó üzleti lehetőségbe.

Az FHB Prémium Gold Lombard hitellel sem a hosszú távú befektetéssel járó magasabb hozamokról, sem pedig a vállalkozás szabadságáról nem kell lemondania!

Prémium Gold Ügyfeleink részére értékpapír és lekötött betét fedezete mellett érhető el a Lombard Hitel.

Termék megnevezése Lombard Hitel
Devizanem HUF
Futamidő 1 év
Igényelhető hitelösszeg 3 millió forint-50 millió forint*
Kamatozás Fix kamat a futamidő alatt
THM 7,41%1
Fedezet Szabad státuszú (hitellel vagy más kötelezettséggel nem terhelt, per-, teher- és igénymentes), a Hirdetményben megjelölt lekötött betét vagy értékpapír fogadható el.
A Banknál vezetett bankszámlán, Tartós Befektetési Számlán elhelyezett forrásokat, lekötött betéteket, illetve Befektetési Számlán, valamint Értékpapír Tartós Befektetési Számlán és Stabilitás Megtakarítási Számlán elhelyezett értékpapírokat fogadja el a Bank fedezetként.
Igénylés Prémium Ügyfélkapcsolati munkatársainknál vagy az FHB Bank Zrt. fiókjaiban
Igénylés feltételei A termék kizárólag Prémium Gold Szerződéssel rendelkező Ügyfeleink számára elérhető.
Folyósítás A hitelfolyósítás egy összegben, az FHB Bank Zrt.-nél vezetett lakossági bankszámlára, a fedezet biztosítását követően történik.
Törlesztés A kamat és tőke megfizetése egy összegben, a lejáratkor történik.