Nyomtatási nézet

Szeretné otthonából, kényelmesen intézni befektetési megbízásait?

Az FHB NetBrókerrel Ön gyorsan és biztonságosan intézheti befektetési megbízásait az interneten. Az FHB NetB@nkban elérhető szolgáltatás segítségével bármikor adhat befektetéssel kapcsolatos megbízást, illetve szinte azonnal hozzájuthat befektetési döntéseinek meghozatalához szükséges információkhoz.

Amennyiben rendelkezik bankunknál Befektetési Számlával és NetB@nk hozzáféréssel, kényelmesen, interneten keresztül végezheti értékpapír-műveleteit, valamint bármikor tájékozódhat portfoliója (pénz- és értékpapír állomány) aktuális állásáról. A NetBróker használatával nincs bankfiókhoz kötve, egyszerűen és gyorsan, akár otthonról intézheti befektetéseit - megbízásai közvetlenül bekerülnek a Bank kereskedési rendszerébe.

Az egyes tőzsdei és értékpapír információk (árfolyamok, diagramok, historikus adatok, napon belüli információk 15 perces késleltetéssel közvetlenül az alkalmazásban rendelkezésére állnak, segítve Önt  befektetési döntéseinek  meghozatalában.

A NetBróker jelenleg a bank által forgalmazott jelzáloglevelek, kötvények, befektetési jegyek, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adás-vételéhez nyújt megbízási felületet (tőzsdei megbízások esetében a papír alapú megbízásoknál kedvezőbb díjak mellett), valamint naprakészen nyomon követheti az értékpapír számláján történő mozgásokat. Mindezt a megszokott FHB NetB@nk nyújtotta biztonság és kényelem mellett.

NetBróker szolgáltatásunkat igényelheti az FHB NetB@nk Postaláda funkciója segítségével , az FHB TeleBankon keresztül a +36 1 3344 344 telefonszámon, vagy személyesen az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkban.

Megnézem a videót >>

A(z) Szeretné otthonából, kényelmesen intézni befektetési megbízásait? az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek