Nyomtatási nézet

Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége?

Választhat:

 • Az aktuális gazdasági viszonyoknak megfelelő kamatozású hitelt keres? Akkor Önnek az "FHB Hatos Referencia Kölcsön ingatlancélra" hitelünket ajánljuk!

Vagy esetleg a hosszútávon kiszámítható kamatozás fontos az Ön számára? Akkor az "FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra" vagy az „FHB Tízes Fix Kölcsön ingatlancélra” hitelünk lehet Önnek a megfelelő!

 

FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra

A Bank az „FHB Hatos Referencia Kölcsön ingatlancélra”, „FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra” és az "FHB Tízes Fix Kölcsön ingatlancélra" konstrukció keretében önállóan forgalomképes, használt, valamint új építésű lakóingatlan megvásárlását finanszírozza. Továbbá az ingatlanvásárlási célú hitel igényelhető építési telek megvásárlására, valamint ingatlanvásárlás esetén gépkocsi tároló finanszírozására is.

Az „FHB Hatos Referencia Kölcsön ingatlancélra” kölcsönnél a hitel kamata 6 hónapos kamaváltoztatási gyakoriságon belül, az „FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra” kölcsön esetében a hitel kamata 5 éves kamatperióduson belül, míg  az "FHB Tízes Fix Kölcsön ingatlancélra" kölcsönnél a hitel kamata 10 éves kamatperióduson belül állandó.

Kinek jó a referenciahozamhoz kötött kamatozás?
 • Aki rövid távon tervez
 • Aki a kamatok további csökkenésére számít hosszú távon is
 • Aki a kamatváltozásokat a piaci változásokhoz szeretné kötni
 • Aki a kamatkockázatra nem érzékeny

 

Kinek jó a fix kamatozás?
 • Aki hosszú távon tervez
 • Aki hosszú távon a kamatok növekedésére számít
 • Aki értékeli a kiszámíthatóságot és tervezhetőséget
 • Aki tart a szélsőséges piaci kamatváltozásoktól

 

 • hosszú távon rögzített, kockázatmentes kamatok vagy piaci viszonyokhoz igazodó, referenciakamatokhoz kötött kamatok az Ön választásának megfelelően
 • kedvező kamatozás és alacsony  törlesztőrészletek
 • forint alapú, árfolyamkockázatot nélkülöző konstrukció
 • a Bank hitelbírálati díjat, kezelési költséget nem számít fel
 • az értékbecslési díját - egy ingatlan esetében - a folyósítást követően a Bank visszatéríti1

Továbbá a Bank az alábbi kedvezményeket nyújtja:

Folyósítási-jutalék akció: a Bank nem számolja fel a folyósítási jutalék 100%-át. 2

Közjegyzői költség akció: a Bank visszatéríti legfeljebb 50.000 Ft összegig a közjegyzői okirat költségét. 2

Egyedi kamatkedvezmények: a Banknál vezetett bankszámláján legalább 100.000 Ft összegű havi rendszeres jóváírás vállalása mellett a Bank az Ügyfél, illetve az ügylet minősítésének megfelelő mértékű kamatkedvezményt nyújthat3.

A Bank által nyújtott kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatos további  feltételeket az FHB Bank Zrt. Lakossági Jelzáloghitel hirdetménye tartalmazza!

Kondíciók:


Kamat mértéke4
THM5
FHB Hatos Referencia Kölcsön ingatlancélra

6 havi BUBOR + 2,29% - 4,65%

azaz

jelenleg: 2,57% - 4,93%

2,84% - 5,37%
FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra

jelenleg 4,19% - 7,25%

4,54% - 7,86%
FHB Tízes Fix Kölcsön ingatlancélra jelenlegi: 4,99% - 7,75% 5,38% - 8,41%

 

Példák ingatlancíélú kölcsönre

Konstrukció FHB Hatos Referencia Kölcsön Ingatlancélra FHB Ötös Fix Kölcsön Ingatlancélra FHB tízes Fix Kölcsön Ingatlan célra
Fedezet a jelzáloghitel fedezeteként benvont ingatlan(ok)ra6 jelzálogjog kerül bejegyzésre a jelzáloghitel fedezeteként benvont ingatlan(ok)ra6 jelzálogjog kerül bejegyzésre a jelzáloghitel fedezeteként benvont ingatlan(ok)ra6 jelzálogjog kerül bejegyzésre
Hitelező/Hitelközvetítő FHB Bank Zrt. FHB Bank Zrt. FHB Bank Zrt.
Hitelkamat típusa Változó kamatozás Változó kamatozás Változó kamatozás
Hitel Összege 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft.
Hitel Devizaneme HUF HUF HUF
Hitel Futamideje 20 év 20 év 20 év
Törlesztőrészletek száma 240 240 240
Vállalt havi rendeszeres jóváírás összege 250 000 Ft - 399 9999 Ft 250 000 Ft - 399 999 Ft 250 000 Ft - 399 999 Ft
Hitelkamatláb mértéke 3,52 % 5,14% 5,94%
THM 3,88 % 5,59% 6,45%
Törlesztőrészlet összege 29 182Ft 33 595Ft 35 900Ft
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 7 137 296 Ft 8 199 536 Ft 8 754 416 Ft
A hitel teljes díja 2 137 296 Ft 3 199 536 Ft 3 754 416 Ft

 

Az Ön kérésére a hiteligényléssel kapcsolatban felmerülő induló díjak és költésgek (pl. folyósítási jutalék, közjegyzői költség, stb.) meghitelezhetők, amelynek összege a hitel futamideje alatt a havi törlesztő részletekkel együtt kerül megfizetésre.

Kérjen Ön is Állami támogatást. Részletekért kattintson!

Kérjen Ön is Állami támogatást.

A kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe az FHB Bank Online Dosszié szolgáltatását.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a honlap részletes termékoldalai, valamint a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák.

Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható az FHB honlapján a Fogalomtár menüpontban.

1 Az értékbecslési díj visszatérítése egy ingatlanra vonatkozóan érvényes.

2 Bank visszavonásig, de legkésőbb a 2017. június 30. napjáig átvett, és legkésőbb 2017. augusztus 31. napjáig szerződött hitelek esetén nem számolja fel a folyósítási jutalékot, illetve visszatéríti a közjegyzői okirat költségét legfeljebb 50.000 Ft-ig, amennyiben az igényelt hitelösszeg meghaladja a 3 millió Ft-ot és az Ügyfél a hitelszerződés megkötéséig Hiteláttekintő szolgáltatást igényel. Részletes feltételek a vonatkozó Hirdetményben találhatóak. A fel nem számolt folyósítási jutalék és a visszatérített közjegyzői díj összegének utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára a Bank, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti. A 3 millió Ft hitelösszeget el nem érő lakossági jelzáloghitel igényléseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén továbbra is érvényesíthetőek a kezdeti költség akciók:

 • Több jelzáloghitel együttes igénylése esetén, amennyiben a jelzálogkölcsönök külön-külön nem érik el a 3 millió Ft hitelösszeget, azonban együttesen elérik vagy meghaladják azt, vagy
 • Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együttesen igényelt jelzálogkölcsön esetén, függetlenül annak hitelösszegétől, vagy
 • A jelzáloghitel igénylést olyan Ügyfél nyújtja be, aki már rendelkezik az FHB Bank Zrt. -nél vagy FHB Jelzálogbank Nyrt. –nél élő, fel nem mondott lakossági jelzáloghitel szerződéssel.

 

3 Kamatkedvezmény akció1: A 2016. június 15. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. június 30. napjáig átvett és legkésőbb 2017. augusztus 31. napjáig szerződött FHB Ötös Fix Kölcsönök esetén a Bank a meghirdetett kamatkedvezményeken felül akciós jelleggel 50 bázispont kamatkedvezményt nyújt legalább 5 millió Ft hitelösszeg esetén.

Kamatkedvezmény akció2: A 2017. március 1. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. június 30. napjáig átvett és legkésőbb 2017. augusztus 31. napjáig szerződött kölcsönök esetén a Bank a meghirdetett kamatkedvezményeken felül akciós jelleggel, az FHB Hatos Referencia Kölcsönök esetén 11, az FHB Ötös Fix Kölcsönök esetén 31, az FHB Tízes Fix Kölcsönök esetén 51 bázispont kamatkedvezményt nyújt.

4 A Hirdetmény hatálya alatt érvényes BUBOR értékével számolva.

5 A fenti THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, 6 hónapos, az 5 éves és a 10 éves kamatváltoztatási gyakoriságú kölcsön esetén 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, 2017. április 01. napjától hatályos adatok alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.

6 A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

A termék kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a honlap részletes termékoldalai, valamint a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák.

A(z) Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége? az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek