Nyomtatási nézet

Ön is hűséges típus, aki a járt utat a járatlanért nem hagyja el? Önnek találtuk ki a Lojalitás Betétet!

Az akció időtartama alatt lejáró forint lekötése van az FHB Banknál? Értékeljük hűségét! Kösse le újra kamatprémiummal Lojalitás Programunkban! Ha fordulónapos vagy lejáró forint betétjét a betét lejáratát/fordulónapját követő 10 munkanapon belül újra leköti legalább a lejáró betét tőkeösszegével megegyező összegben FHB Lojalitás Forint Betétben, úgy kamatprémiumot adunk.

Devizanem Forint
Futamidő 3 / 6 /12 hónap
Elérhető kamat1
  • 3 hónapra: évi 0,20% (EBKM: 0,20%)
  • 6 hónapra: évi 0,20% (EBKM: 0,20%)
  • 12 hónapra: évi 0,20% (EBKM: 0,20%)
Minimum leköthető összeg 100 000 Ft
Maximum leköthető összeg 25 000 000 Ft
További jellemzők
  • FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék
Az akció érvényessége 2017. május 22. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. június 16. napjáig


1
Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00 %). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,03% (Nem akciós EBKM: 0,01%-0,03%)

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

A(z) Ön is hűséges típus, aki a járt utat a járatlanért nem hagyja el? Önnek találtuk ki a Lojalitás Betétet! az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek