Nyomtatási nézet

Ön is aktívan használja bankszámláját és bankkártyáját? Önnek találtuk ki az FHB Aktív Betétet!


Találja meg a megfelelő helyet megtakarításainak! Betétben elhelyezett megtakarításai után prémium kamat jár! Utaltassa jövedelmét az FHB Banknál vezetett lakossági bankszámlájára és használja FHB bankkártyáját vásárlásai során, Bankunk pedig az FHB Aktív Forint Betétben elhelyezett pénzére 3 hónapra évi 0,30%-os (EBKM 0,30%), 6 hónapra évi 0,30%-os (EBKM 0,30%) és 12 hónapra évi 0,30%-os (EBKM 0,30%) betéti kamatot biztosít Önnek!

Devizanem

Forint

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat1

  • 3 hónapra: évi 0,30% (EBKM: 0,30%)
  • 6 hónapra: évi 0,30% (EBKM: 0,30%)
  • 12 hónapra: évi 0,30% (EBKM 0,30%)

Minimum leköthető összeg

100 000 Ft

Maximum leköthető összeg

25 000 000 Ft

Prémiumkamat feltétele

3 hónap

6 hónap

12 hónap

Bankkártyával történő vásárlás legalább 5.000 Ft értékben

6 db

14 db

22 db

FHB Bankszámlára érkező minimum 80.000 Ft értékű külső jóváírás 2

2 db

4 db

8 db

További jellemzők

 

  • FHB Bank Zrt. Bankfiókjaiban, FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.

Az akció érvényessége

2017. július 17. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2017. szeptember 30. napjáig

1 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A fentiekben feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A fentiekben meghatározott feltételek teljesülése hiányában, a betét teljes futamidejére, a betét lekötése napján érvényes, a betét összegéhez és futamidejéhez tartozó sávban meghatározott nem akciós kamatmérték kerül teljesítésre. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,03% (Nem akciós EBKM: 0,01%-0,03%)

2 Külső jóváírás: a bankszámlára érkező átutalási tranzakciók. Az FHB Bankcsoport hitelezésével és időskori életjáradék termékével kapcsolatos számlára érkező jóváírásokat saját számlás átvezetésből származó jóváírásokat, lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat nem tekintjük külső jóváírásnak.

A külső jóváírás teljesülését a betét futamideje alatt csak meghatározott időintervallumokban vesszük figyelembe = megfigyelési időszak. A megfigyelési időszakok minden hónap 25. naptári napjától következő hónap 15. naptári napjáig tartanak. A Bank egy megfigyelési időszak alatt maximum 1 db külső jóváírást vesz figyelembe akkor is, ha az ügyfél egyébként többször teljesítette a minimum 80.000 Ft összegű külső jóváírás feltételt, és az egy megfigyelési időszakban érkező, a feltétel teljesítéséhez elegendő többszöri jóváírás nem helyettesíti a többi megfigyelési időszakra előírt jóváírás mennyiség teljesítési feltételét.

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

 

 

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Betéti Kamatok Hirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltétele tartalmazzák.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek