Nyomtatási nézet

Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak!Az FHB Közszféra Bankszámlacsomag az alábbi előnyöket nyújtja:

 • 0 Ft a Bankkártyával végrehajtott vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • A számla megnyitása nem jár semmilyen költséggel
 • Kedvezményes havi számlavezetési díj e-számlakivonat igénylés esetén**
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott, családi körbe bevont számlák közötti eseti és rendszeres átutalási tranzakciók díja – 2015. április 1. napjától 2015. szeptember 30. napjáig tartó akciónk időtartama alatt – a következő: a havi első 2db tranzakció 0 Ft, azt követően pedig 54 Ft/db! (tudjon meg többet a Családi Kedvezményprogramról
 • Exkluzív Közszféra FHB Maestro bankkártya első éves díj nélkül. ***
 • Külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász és utazási biztosítással járó, kedvezményes díjazású MasterCard Standard vagy VISA Classic dombornyomott bankkártyák.
 • Kényelmes telefonos (FHB TeleBank) illetve 
  interneten keresztül történő
  (FHB NetB@nk) ügyintézés a nap 24 órájában, melyért a Bank nem számít fel külön havidíjat
 • FHB SMS szolgáltatás, melynek segítségével szöveges üzenetben értesülhet bankkártyája használatáról, vagy a bankszámlája egyenlegéről, valamint az azon történt tranzakciókról. 
  Tudjon meg többet az FHB SMS Szolgáltatásról! >>
 • Lakossági folyószámlahitel (a folyószámlahitel igénybevételéhez FHB lakossági bankszámla szükséges, THM: 21,97%) a mindennapi fizetéseinek zökkenőmentes lebonyolításához nyújt azonnali segítséget. Sikeres hitelbírálat esetén hitelkeretének beállítása jutalékmentesen történik.

FHB Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételének feltétele

Az FHB Közszféra Számlacsomag igénybevételének egyetlen feltétele, hogy a közszférában dolgozó  jövedelmét e bankszámlára utaltassa (a szükséges nyilatkozat letölthető innen, ezt szükséges a munkáltató részére leadni). A jövedelem nagysága a számlacsomag igénylése szempontjából nem számít! A FHB Közszféra Számlacsomag esetén is lehetőség van társtulajdonos megjelölésére, elegendő, ha az egyik Számlatulajdonos dolgozik a közszférában.

Hogyan igényelheti?

A számlanyitáshoz nincs szükség munkáltatói igazolásra, csak a munkahelye nevére, és ezen túl arra, hogy befáradjon az Önhöz legközelebb eső bankfiókba ahová kérjük, hozza magával személyazonosító okmányait és adóigazolványát.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!  Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

Az FHB Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételére jogosult közszféra dolgozók: (közalkalmazottak, köztisztviselők, katonák, rendőrök, bíróságok, ügyészségek alkalmazottai) A közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011.évi CXCIX. törvény, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996.évi XLIII. törvény, a honvédek  jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény, a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvény, a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény, a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. tv hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a tartós állami tulajdonú társasági részesedéssel működő társaságok, valamint azok 100%-os tulajdonában lévő társaságok munkavállalói.

**A havi számlavezetési díj mértéke postai úton kiküldött számlakivonattal 514 Ft, e-számlakivonattal 299 Ft.

***Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres,minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Bankkártya esetén 3.795 Ft, MasterCard Standard és Visa Classic Bankkártya esetén 7.785 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A(z) Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak! az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek