Nyomtatási nézet

Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak!Az FHB Közszféra Bankszámlacsomag az alábbi előnyöket nyújtja:

 • A Bankkártyával végrehajtott vásárlások belföldön és külföldön egyaránt 0 Ft
 • A bankszámla megnyitása nem jár költséggel az Ön számára
 • Kedvezményes havi számlavezetési díj e-számlakivonat igénylés esetén**
 • Az FHB NetB@nkon keresztül megadott, családi körbe bevont számlák közötti eseti és rendszeres átutalási tranzakciók díja – 2017. április 03. napjától 2017. szeptember 30. napjáig tartó akciónk időtartama alatt – a következő: a havi első 2db tranzakció 0 Ft, azt követően pedig 53 Ft/db! (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • Exkluzív, érintő funkcióval ellátott Közszféra FHB Maestro Érintő Bankkártya első éves díj nélkül. ***
 • Külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász és utazási biztosítással járó, kedvezményes díjazású MasterCard Standard Érintő vagy VISA Classic dombornyomott bankkártyák igényelhetőek.
 • Kényelmes telefonos (FHB TeleBank) illetve
  interneten keresztül történő
  (FHB NetB@nk) ügyintézés a nap 24 órájában, melyért a Bank nem számít fel külön havidíjat
 • FHB SMS szolgáltatás, melynek segítségével szöveges üzenetben értesülhet bankkártyája használatáról, vagy a bankszámlája egyenlegéről, valamint az azon történt tranzakciókról.
  Tudjon meg többet az FHB SMS Szolgáltatásról! >>
 • Lakossági folyószámlahitel (a folyószámlahitel igénybevételéhez FHB lakossági bankszámla szükséges, THM: 21,30%) a mindennapi fizetéseinek zökkenőmentes lebonyolításához nyújt azonnali segítséget. Sikeres hitelbírálat esetén hitelkeretének beállítása jutalékmentesen történik.

FHB Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételének feltétele

Közszféra munkavállaló Számlatulajdonost akkor és addig illetik meg a jelen Bankszámlacsomag kondíciói, amennyiben a Közszféra hatálya alá tartozó munkáltatójától járó munkabére - 2013.augusztus 1.napját követően kötött Közszféra bankszámlacsomagú szerződések, illetve ezen időpontot követően, a meglévő bankszámla mellé választott Közszféra bankszámlacsomag esetén legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő összegben - a Bankszámlájára érkezik (a szükséges nyilatkozat letölthető innen, ezt szükséges a munkáltató részére leadni).

A Közszféra Bankszámlacsomagot választó Számlatulajdonos vállalja, hogy a Bankszámlaszerződés megkötését/ Bankszámlacsomag váltásra vonatkozó szerződésmódosítást követő legkésőbb 1 hónapon belül rendelkezik Munkáltatója felé munkabére e számlára történő utaltatásáról.

Az FHB Közszféra Számlacsomag esetén is lehetőség van társtulajdonos megjelölésére, elegendő, ha az egyik Számlatulajdonos dolgozik a közszférában.

Hogyan igényelheti?

A számlanyitáshoz nincs szükség munkáltatói igazolásra, csak a munkahelye nevére, és ezen túl arra, hogy befáradjon az Önhöz legközelebb eső bankfiókba, ahová kérjük, hozza magával személyazonosító okmányait és adóigazolványát.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! Az FHB Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

*Az FHB Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételére jogosult közszféra dolgozók: (közalkalmazottak, köztisztviselők, katonák, rendőrök, bíróságok, ügyészségek alkalmazottai). A Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, a Köztisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény, a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvény, a honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény, a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvény, a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészségi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nemzeti  vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 2. számú mellékletében felsorolt tartós állami tulajdonú társasági részesedéssel működő társaságok, valamint azok 100%-os tulajdonában lévő társaságok munkavállalói.

**A havi számlavezetési díj mértéke postai úton kiküldött számlakivonattal 513 Ft, e-számlakivonattal 298 Ft.

***Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres,minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 3.491 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 7 477 Ft, Visa Classic Bankkártya esetén 7.477 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek awww.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak! az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt az FHB-nál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe az FHB Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek