Nyomtatási nézet

Közlemény

Rendkívüli tájékoztatás

Az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1082 Budapest, Üllői út 48., a cégjegyzékszám: 01-10-043638; továbbiakban: Társaság) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55.§ (1) bekezdése, valamint a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség részletes szabályairól szóló 24/2008. (VIII. 15.) PM rendelet 4. melléklet 2.5. pontja szerinti rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve tájékoztatja a tisztelt befektetőket az alábbiakról.

A Társaság 2016. november 21. napján megtartott rendkívüli közgyűlése 17-21/2016. (11.21.) számú határozataival öt éves határozott időtartamra a Felügyelő Bizottság tagjává választotta dr. Antal Kadosát, dr. Harmath Zsoltot, dr. Kovács Mónikát, Pórfy Györgyöt és dr. Reiniger Balázst.

A rendkívüli közgyűlés döntése szerint a megválasztások hatályba lépésének napja az a nap, amelyen a Magyar Nemzeti Bank vonatkozó engedélyét a Társaság kézhez veszi, illetőleg valamennyi megválasztott tag a megválasztását írásban elfogadta. Tekintettel arra, hogy a Társaság 2016. december 28. napján kézhez vette az említett engedélyt és a tagok megválasztásukat – a Társaság által 2017. január 10. napján utolsóként kézhez vett elfogadó nyilatkozatok dátuma alapján – 2017. január 2. napján elfogadták, így a rendkívüli közgyűlés határozatai 2017. január 2. napján hatályba léptek.

Ugyanezen nappal a rendkívüli közgyűlésnek a Felügyelő Bizottság korábbi tagjai vonatkozásában meghozott visszahívó határozatai is hatályba léptek.

A Társaság ezúton is köszönetét fejezi ki a visszahívott tagoknak a Társaság és az FHB Csoport érdekében kifejtett munkájukért, egyben gratulál a Felügyelő Bizottság új tagjainak és sok sikert kíván a munkájukhoz.

Budapest, 2017. január 10.

FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Közzétéve: 2017.01.10. 12:50
A(z) Közlemény az FHB Bank Zrt. közleménye.