Nyomtatási nézet

Közlemény

Diófa Ingatlan Befektetési Alap Tájékoztató és Kezelési Szabályzatának módosulása

Az FHB Bank Zrt. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Magyar Nemzeti Bank a 2016. december 14. napján kiadott, H-KE-III-804/2016. számú határozatával engedélyezte a Diófa Ingatlan Befektetési Alap (ISIN kód „A” sorozat: HU0000715875; ISIN kód „I” sorozat: HU0000708011) Tájékoztató és Kezelési Szabályzatának módosítását, melyben az alábbi módosítások kerültek átvezetésre:

Változtak az Alap Kezelési Szabályzatának a befektetési alapra vonatkozó alapinformációkat (I. fejezet), a kockázatokat (IV. fejezet), valamint a befektetési jegyek folyamatos forgalmazását (IX. fejezet) bemutató fejezetei, továbbá átvezetésre kerültek a jogszabályi változások, illetve változtak a közreműködő szervezetekre vonatkozó alapinformációk (XI. fejezet).

Ezeken túlmenően az Alap Tájékoztatójában frissítésre kerültek az Alapkezelőre és a közreműködő szervezetekre vonatkozó cégadatok és piaci adatok, illetve a jogszabály-módosítások is átvezetésre kerültek.

A módosított Tájékoztató és Kezelési Szabályzat 2017. január 02. napjától hatályos.

A módosított Tájékoztató és Kezelési Szabályzat az FHB Bank Zrt. fiókjaiban, az FHB Bank Zrt. honlapján (www.fhb.hu) és a Diófa Alapkezelő Zrt. honlapján (www.diofaalapkezelo.hu) érhető el.

Budapest, 2017. január 03.

Közzétéve: 2017.01.03. 9:55
A(z) Közlemény az FHB Bank Zrt. közleménye.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

Bankfiók és ATM kereső

FHB Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

• Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

• Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek